2777
2789

اینکه بابات اول راه یه خونه یا ماشین برات بگیره، به هیچ‌وجه بی‌عرضگی نیست

خیلیا این شانسو ندارن

فرقش اونجاست که:

اگه فقط بشینی بگی خب دیگه همه‌چی حله، از این به بعدم بابام می‌ده، اونجاست که آدم میشه وابسته.

ولی اگه از اون کمک استفاده کنی که روی پای خودت وایسی، کار کنی، پیشرفت کنی و دیگه بعدش به خودت متکی باشی، این میشه زرنگی و عرضه داشتن و تازه جلو هم میوفتی و زودترم پیشرفت میکنی 

پس اصل ماجرا اینه که چجوری از اون کمک استفاده می‌کنی، نه اینکه داشتنش یعنی بی‌عرضگی!! 

چه منطق های غیر عقلانی دارین!

البته منظورم این نیس ک دخالت کنن تو زندگی 

این کمک به چشم لطف ببینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل پدرم، همه چیز به داداشم داد ماشالا تو خونه که پدرم داده نشسته بعد ماشین و طلا که پدرم واسش گرفت با وام ازدواجش داد یه خونه دیگه میده مستاجر 

ولی پدرشوهر من میرم خونش حتی مرغ و گوشتم میبرم 

به قول خودت شااانس خواهر

من به شخصه واسه ازدواج وضع مالی و ذات طرف اولویت اول منه و به کسیم ربطی نداره.....هیچکیم حق نداره به من برچسب آهن پرستی و پول پرستی رو بزنه چون هم ما خودمون خداروشکر وضعمون به نسبت خوبه و پدرم به پسر فقیر دختر نمیده🤫😉  

وقتی کمک میکنن باید آماده دختالتهاشونم باشی 

خداروشکر از ما تیغ زدن حتی پول شیرینی محضر رو هم همون جلوی محضر جلوی اونهمه آدم از شوهرم گرفتن 

شوهرم صفر تا صد خودش تلاش کرد بیشترین سختی رو من کشیدم 

خونه خریدنی بابام کمک کرد الان شوهرم میگه نه بابای تو هزارتومنم نداد فهمیدم نمک نشناسه دیگه نذاشتم کمکش کنن 

خانوادگی نمک نشناسن 

مثل پدرم، همه چیز به داداشم داد ماشالا تو خونه که پدرم داده نشسته بعد ماشین و طلا که پدرم واسش گرفت ...

اخه یکی میگفت تو شوهرت تو سری خوره چون پدرشوهر من دقیقا عین پدر شماست!!

میگفت من حاضرم تو 50متر خونه مستجر باشم اما پدرشوهرم خونه نخره برام!

با این وضع تورم تا آخر عمر هم با حقوق کارمندی کار کنیم نمیتونیم ی خونه بخریم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خوب میکنی مطمئن باش اکثر کسایی که مالی فقیرن از لحاظ فرهنگی و روانی هم فقیرن

نه اتفاقا خیلی وقتا برعکسه دیدم که میگم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

شوهرم و برادرشوهرام ۷۰ درصد و باباشون تامین کردع  خونه ماشین مغازه عروسی   فقط خرج خونه رو کار میکنن 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚