2777
2789
عنوان

پسری که اول زندگیش باباش کمکش کنه بی عرضس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست
بسنگی داره خبمثلا خانواده همسر من اینطوری نبودنبه این نگاه میکردن یدونه پسر دارن هرچی دارن مال اینه ...

قدرشونو بدون 

یکی مثل شوهر خودم هیچچی به پسرشون ندادن تازه ما مسافرت رفتیم مادرشوهرم میگفت منو چرا نمیبرین یا میگفت برام لباسشویی بخرین یا ببرین منو رستوران 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هر حال درصد بالاییه و کسی که این دور زمونه پول نداره بخدا حتی اعصابم نداره

فکر کن ی مرد زیر بار قسط و بدهی و اجاره باشه 

توقع دارن بیاد شبا زنشو ببوسه بگه دوستت دارم قشنگم!

20 متر؟! خونه 20متری مگ داریمزن داداشت چ نمک نشناسه

آره بیچاره زنداداش بزرگم خیلی عذاب کشید ولی زرنگ بود الان سه طبقه ساخته واسه خودش 

زنداداش کوچیکم همه چی داره ولی میگه هیچی ندارم همش چشمش تو دست برادراش و بابای منه

هرکسی عقلش قد نمیده ب این چیزا

نمونش پدر شوهر من اییینقدر مال و ثروت داره دریغ از یه ریال کمک 

بچه هاش دارن ب بدبختی زندگی میکنن دست یکی شونم نمیگیره 

نمیدونم واقعا چی تو مغزشه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

بابای من به داداش بزرگم بزرگترین کمکی که کرد یه خونه ۲۰ متری اجاره کرد و براش عروسی گرفت واسه داداش ...

چرا بینشون فرق گذاشت؟ پدر منم هر چی داره میده داداشم ، من که مثلا دختر بودم جهیزیه واسم نصف داداشم نخرید حلالشون نمیکنم

بابای منم همه چیز به داداشم داد بعد میگفت تو عید حتی یه زنگ نزدن تبریک بگن 

چرا بینشون فرق گذاشت؟ پدر منم هر چی داره میده داداشم ، من که مثلا دختر بودم جهیزیه واسم نصف داداشم ن ...

پدر منم بین منو آبجیم خیلی فرق گذاشت توجیهشونم این بود شوهرتو پولداره خودش می‌خره ولی نمیدونن من چقدر از خودم زدم تا زندگی جمع کنم