2777
2789
عنوان

کسی از وام چیزی میدونه

51 بازدید | 5 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

کسی از وام چیزی میدونه؟ 

۲۵۰ تومن دارم میخام وام بگیرم 

چیکار کنم

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌

چقد میخای وام بگیری؟..بانک مهر بهترین گزینس بنظرم پنج شیش ماه پولت بخابه اونجا وام خوبی میتونی بگیری باز پرداختشم طولانی مدته و ادم اذیت نمیشه سودشم ۴درصده فکنم منم پولمو گذاشتم مهر تا وان بگیرم چن ماه دیگه

چقد میخای وام بگیری؟..بانک مهر بهترین گزینس بنظرم پنج شیش ماه پولت بخابه اونجا وام خوبی میتونی بگیری ...

شما چقدر خوابوندین؟ 

من میخام باهاش یه ماشین خوب بخرم 

نمیدونم چقدر میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقدر خوابوندین؟ من میخام باهاش یه ماشین خوب بخرم نمیدونم چقدر میدن

منم میخام ماشین بخرم پول کم دارم..هر چقد ۶ماه بخوابونین تو حساب همونقد بهتون وام میدن با بازپرداخت دو ساله..فقط ضامن خوب داشته باشین..من ۱۵۰گذاشتم

منم میخام ماشین بخرم پول کم دارم..هر چقد ۶ماه بخوابونین تو حساب همونقد بهتون وام میدن با بازپرداخت د ...

به به ایولله

انشالله به دل خوش استفاده کنید