2777
2789
عنوان

بیاید از آپشنایی که داریم بگیم ببینیم کی خیلی خاص و ابر قهرمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 33 پست

خب خب همه فک میکنن بینی ام عملیه وقتی ازم میپرسم من خرکیف میشم🤪

اشپزیم خوبه

حس دیگران رو نسبت به خودم درک میکنم انگاری الهام میشه بهم 

منم ریلکسم خداروشکر به حرص خوردنای همه مخصوصا ابجیم و مامانم خندم میگیره 

تا شوهرم از پارکنیک میاد خونه سری وسایلای خونه رو میچپونم اینور اونور تو دقیقه خونه میشه مثل دسته گل نمیفهمه🤪🫣

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خب همه فک میکنن بینی ام عملیه وقتی ازم میپرسم من خرکیف میشم🤪اشپزیم خوبهحس دیگران رو نسبت به خودم ...

چرا همه بینی ها خوبه فقط من بزرگه😆

منم آشپز خوبیم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

چه خوب عاقا من واسه اولین بار حسودیم شد😅

هرجا میرم میپرسن عمل کردید میگم نه بعد میگن خجالت ندارد راستش رو بگو همیشه متهم به دروغگویی میشم😂 ابروهام هم همیشه تمیز بود مدیر دبیرستان مون از ۱۲ سالگی منو همش احضار میکرد چرا ابرو برداشتی 

هرجا میرم میپرسن عمل کردید میگم نه بعد میگن خجالت ندارد راستش رو بگو همیشه متهم به دروغگویی میشم😂 ا ...

من ابروهام شبیه قجری هاست ولی خیلیا میگن لبات ژله ولی من میگم نه طبیعیه

اسي ميشه برام تعريف كني يكم حالم خوب بشه انگيزه بشه🥺

چطور با مخالفت پدرت و لج كردن مادرشوهرت بهم رسيدين؟ همسرت چكار كرد؟

خانواده عشقم با ازدواجمون مخالفن فقطو فقط لج و فتنه كردن سنمونم خيلي بالاست پير شديم تو اين مسير😔

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
اسي ميشه برام تعريف كني يكم حالم خوب بشه انگيزه بشه🥺چطور با مخالفت پدرت و لج كردن مادرشوهرت بهم رسي ...

چند سالتونه؟ ما جلوی همه وایسادیم همسرم به خانوادش گفت قید همتونو میزنم 

چند سالتونه؟ ما جلوی همه وایسادیم همسرم به خانوادش گفت قید همتونو میزنم

مشكل من اينجاست نميتونه به اونا بگه قيد همتون رو ميزنم انگاري كه طلسم و جادوش كردن ميدونه كارشون اشتباهه ولي نميتونه يكه و تنها كاري كنه ميخواد همه رو كنار هم راضي نگهداره كه همچين چيزي محاله چون خانوادش نميخوان از دستش بدن حكم عابر بانك رو براشون داره 

مشكل من اينجاست نميتونه به اونا بگه قيد همتون رو ميزنم انگاري كه طلسم و جادوش كردن ميدونه كارشون اشت ...

تا وقتی دو نفرتون باهم نخوایید نمیشه اگه یکی تلاش کنه اون یکی نه به سرانجام نمیرسه باید باهم تلاش کنید

انشالله اونام راضی شن تا میتونی دعا کن قرآن بخون

تا وقتی دو نفرتون باهم نخوایید نمیشه اگه یکی تلاش کنه اون یکی نه به سرانجام نمیرسه باید باهم تلاش کن ...

وقتي خانوادش ناراضي اند من چه كمكو تلاشي ميتونم بكنم ؟

ميتوني راهنمايي كني 

من اگه جلو برم كه تا اخر عمر ميكوبن سرم تو اومدي التماس ما 

وقتي خانوادش ناراضي اند من چه كمكو تلاشي ميتونم بكنم ؟ميتوني راهنمايي كني من اگه جلو برم كه تا اخر ع ...

خانواده خودت راضی ان؟ وقتی میگن دوتاتون یعنی تو با خانواده خودت اون با خانواده خودش

من سر همسرم برای اولین بار از پدرم سیلی خوردم گفتم بکشیمم من بازم میخوامش