2777
2789
عنوان

بیاید از آپشنایی که داریم بگیم ببینیم کی خیلی خاص و ابر قهرمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 33 پست
خانواده خودت راضی ان؟ وقتی میگن دوتاتون یعنی تو با خانواده خودت اون با خانواده خودشمن سر همسرم برای ...

پدرم راضي نيست ولي قلقش دستمه راضيش ميكنم اما اينا گرفتن از اون سرش ناپيدا اونم خواهراش مادرش كاري نداره 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
پدرم راضي نيست ولي قلقش دستمه راضيش ميكنم اما اينا گرفتن از اون سرش ناپيدا اونم خواهراش مادرش كاري ن ...

من مادرش مخالف بود، نامزدت باید خودش راضیشون کنه بعد خواهر راضیم نباشه چه تاثیری تو رابطتون داره؟ مهم پدر و مادرشن

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرش مخالف بود، نامزدت باید خودش راضیشون کنه بعد خواهر راضیم نباشه چه تاثیری تو رابطتون داره؟ مه ...

اي خانم خدا ازدهنت بشنوه😔 زندگيمون رو همين خواهرا نابود كردن تا پاي عقد و خريد و ازمايش و رزرو سالن رفتيم ولي بهم زدنش 

برام دعا بكن هر چي ميخواد بشه فقط زودتر تموم بشه ديگه بريدم

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
اي خانم خدا ازدهنت بشنوه😔 زندگيمون رو همين خواهرا نابود كردن تا پاي عقد و خريد و ازمايش و رزرو سالن ...

عجب خواهرای فتنه ایی داره

خدا انشالله براتون جورش کنه عزیزم درکت میکنم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...