2777
2789

مثلا من مدیریت بحرانم خیلی خوبه تو شرایط سخت میدونم چیکار کنم که جو رو آروم کنم 

یه آپشن خیلی خوبی که دارم بی نهایت ریلکس و خونسردم اصلا عجله نمیکنم 

اهل غصه خوردن نیستم

یه آپشنی که همه خانوما دارن اینه که میتونیم چندتا کارو هم زمان انجام بدیم به همه اشم برسیم

آپشنای ظاهریم اگه دوست داشتین بگین مثلا خودم بینیم بزرگه پس حجم هوای زیادی رو میتونم بفرستم به ریه هام😂😂

شما چه آپشنی دارید بگید شاید من و بقیه هم داشتیم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی راحت بدهی‌های آدما رو می‌بخشم و خیلی خیلی مهربونم 

از ویژگی ظاهری پیشانی بلند که تا اشتباه کنم ترقی بکوبونم بهش بگم این دل غافل

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

زرنگم،تمیز ومرتبم،از عهده ی همه ی کارا برمیام،مدیریت خوبی دارم،هوش اقتصادی دارم

کلا خیلی خوبم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔