2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24463 بازدید | 333 پست
وای باز خوبه همسایه های ما فقط نگاه میکنن نمیان سوال کنن تو کیی اومدی چیکار...😑ولی همون نگاهاشونم ن ...

بعدم همه سن بالان همه بالای پنجاه هیچکس جوون نیست که بچه کوچیک داشته باشه یه بار یه پسره رد شده بود گفته بود اینجا خانه سالمندان همه اومدن بیرون 🤣🤣🤣اکثرا از بچگی یا از موقعی که ازدواج کردن تو همون منطقه ان و تقریبا همو میشناسن اینایی که جوونترن کلا بدشون میاد فرار میکنن سلام هم نکنند 🤣

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
بعدم همه سن بالان همه بالای پنجاه هیچکس جوون نیست که بچه کوچیک داشته باشه یه بار یه پسره رد شده بود ...

بخدا ما کل خونه های اطراف مون پیرمردن😑😑😑یه همسایه بالامون بود دختر جوون اخر هفته ها پارتی کن دوستاشو میاورد پایه و خفن بود همین پیرمردای خرفت انقدر اذیتش کردن فرار کرد

این از بچه های کثافت شون که ادامس میچسبوندن به زنگ شون همسایه ها اشغال میزاشتن دم درش نگهبان ساخت و ساز ساختمون روبرویی رفت دم درش گفت میخواید از تنهایی درتون بیارم؟😐😐😐مرتیکه چندش جیغای دختر بدبخت مردمو برد هوا بعد اینکه این رفت یه همسایه نزول خور اومد هرروز صدا دویدن بچه هاش یعنی دعا میکردم پاهاشون قلم شه که پسر بزرگه که ۱۵ سالشه خودکشی کرد نخاعش قطع شد و طلبکارا ریختن سرش اخرش فرار کرد فعلا بالامون خالیه همسایه بعدی خدا رحم کنه

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ک باید از شماها اجازه بگیرن بخاطر طرز زندگیشون.شما سرت تو کار خودت باشه اونا هم سرشون تو کار ...

ببخشید این سبک زندگی نیست!

مزاحمت و مردم آزاری است...

اصلا جایگاهی نداره. مگه پیک نیکه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ن عزیزم من حواسم هس هیچی نمیگم واقعاشماراس میگیدمن دیگه پاخوردم ایقدرم شوهرم بهم تاکیدکرده این چندسا ...

خوب کاری میکنی هیچی نمیگی

خدا جواب بدجنسیاشونو یروز میده مطمئن باش

خیلی از آدما دو رو هستن عین جاری خودم پشت سر یه ماریه واسه خودش اما جلوم موشه انگار اون بدجنسیا اصلا کار این نبوده 

ولی یاد گرفتم هیچکدومشون برام مهم نباشه سرم تو زندگیه خودمه کار بکارشون ندارم چون نه اعصابشو دارم نه وقتشو تو زندگی خودم اینقد گرفتاری دارم حوصله غصه خوردن کارای  جاری و خانواده شوهر ندارم دیگه.

سخته.اما تصمیم بگیر بهشون فکر نکنی هم خودت و هم شوهرت آرامش بیشتری دارید.

بخدا ما کل خونه های اطراف مون پیرمردن😑😑😑یه همسایه بالامون بود دختر جوون اخر هفته ها پارتی کن دوست ...

من که اصلا همسایه هامون رو نمیبینم که بشناسم نه پیرمردی تو منطقمونه نه پیرزنی اصلا گاهی فکر میکردم اینجا هیچکی زندگی نمیکنه تاااا یه بار زلزله اومد هوا هم سرد بود ساعت ۱۱ شب زلزله اومد دوباره ساعت ۱۲ اینا هم اومد اون وقت بود که دیدم از هر خونه چند تا آدم با پتو و بالش دارن میپرن بیرون سوار ماشین میشن ما هم داشتیم همزمان میرفتیم پارکی جایی اونجا دیدم نه مثل اینکه اینجا هم آدم زندگی میکنه 😉 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
حالا ما مرکز تهرانیم یه منطقه متوسط و همه کارمند طور و معمولی هستیم به قدری ساکتن و بی آزار که پاشید ...

خدا وکیلی کجا هستید؟ متری چنده اون ورا؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من که اصلا همسایه هامون رو نمیبینم که بشناسم نه پیرمردی تو منطقمونه نه پیرزنی اصلا گاهی فکر میکردم ا ...

منم رفت و امد با همسایه صفر فقط بابام در حد یه سلام علیک همین

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

باورش سخته

نه خوشگلم هستند... اون جاها قبلا روستاطور و حاشیه شهر و ییلاق بوده... بعضی از قدیم یک تیکه زمین و خونه دارند اونجاها، حالا که بالای شهر و گرون قیمت شده، نمیتونن خودشون رو تطبیق بدن. 

منم رفت و امد با همسایه صفر فقط بابام در حد یه سلام علیک همین

آره همسایه های ما مگه تو آسانسوری جایی ببینی در حد یه سلام صبح بخیری چیزی تموم اون ساختمونای دیگه که اصلا نمیدونم چه شکلی ان حتی اتفاقی تا حالا همو ندیدیم خیلی وقتا فکر میکردم همه اون خونه ها خالی ان 😅 حالا ما کجا زندگی میکنیم ؟تو شلوغترین منطقه زواری دقیقا خیابونای پشت خونه ما جوری شلوغه که تو پیاده رو راه بری گم میشی خیابونای اصلی همه شلوووووغ خیابونای فرعی پشه پر نمیزنه تا مناسبت ها 

خوب کاری میکنی هیچی نمیگی خدا جواب بدجنسیاشونو یروز میده مطمئن باشخیلی از آدما دو رو هستن عین جاری خ ...

عزیزم من برات ازته دل ک الان سرنمازم بود دعاکردم بهترینانصیبت بشه ک ایقدر زییا و واضح بزام وقت گذاشتی ونوشتی شماواقعاراس میگی ولی کاش شوهرمم باهام همکاری کنه ک کلامن اینارو بزارم کنار

چون ب حدی زخم خوردم ک تازگیاحملات عصبی بهم دست میدادمیگفتن پانیک اسمشه واقعاترسیدیم منوشوهرم الان بروی خودش نمیاره ولی قهریم باهمشون وارامش بین مابیشتر شده ولی چ فایده موقته بهشم گفتم بروخودت اشتی ۲ماهیه البته 

من گ نمیام ولی میدونم سکوت کرده ک بعدامنوبکشونه بزورببره 

من اگ سنم ۱۳سال ازش کمترنبود فک نمیکنم ایقد بهم زورگویی میکرد۲۶سالمه

برام دعاکن ب خاستم احترام بزاره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نه خداروشکر جای خوبیه خونمون و حتی اعضای ساختونمون بافرهنگن و ساکت❤️حتی بچها هم بیرون نمیان بازی و س ...

من یکبار با دوستم رفتیم یه جای خیلی داغون😆😂 خیلی داغونا

مرد و زن انقدر به دوستم نگاه کردن اینم وایمیستاد بهشون لبخند میزد میخندید آخر سر با صورت رفت تو آسفالت😂😂😂 هیچوقت یادم نمیره تو اون حالم داشت میخندید دستشو گرفتم بلندش کردم

عزیزم من برات ازته دل ک الان سرنمازم بود دعاکردم بهترینانصیبت بشه ک ایقدر زییا و واضح بزام وقت گذاشت ...

ولی به سن نیست هاااا منو شوهرم یک سال اختلاف سنی داریم ولی دقیقا تو همچین موضوعاتی دقیقا همینجوری زورگویی داره و منم واقعا از پسش بر نمیام 

ولی به سن نیست هاااا منو شوهرم یک سال اختلاف سنی داریم ولی دقیقا تو همچین موضوعاتی دقیقا همینجوری زو ...

شاید اول ازدواجی؟من ازاوایل تالان خیلی بهترشدیماولی این یه موردهمون قبلیه نمیتونم کاری کنم ماتوهمچی میگه تووبچه تی و فلان خودش همچیو قایم یمکنه من حتی نمیدونم دقیق حقوفش چقدره بعد۸سال وچکاریمکنه پولاشو ک همش میگه ندارم ایقدر بی اعتماده منم ک خنثی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه