2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24464 بازدید | 333 پست

ما یه همسایه روبرومون پیرمردی هست انگار تو حیاطش زندگی میکنه صدای پا از کوچه بشنوه میپره دم در ببینه کیه و چیه و چخبره😑😑😑انقدر بدم میومد خصوصا وقتی مهمون داشتیم حالا یه مدتی هست که غیب شده فهمیدیم مشکل قلبی داره رفته تهران عمل کنه از وقتیم رفته ارامش و امنیت بیشتر شده🤷‍♂️😂

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی هر وقت میشنیدم مردم تو کوچه میشینن تعجب میکردم آخه منطقه ما اینجوری نبود نهایت با هم دوست بودن میرفتن خونه همدیگه تااااا اینکه من ازدواج کردم خواهرمم تو عقد بود که مامانم حسابی افسردگی گرفت همش فکر میکرد تنها شده خیلی سخت بود انواع مریضیا رو میگرفت که منشاش روحی بود همون تو عقد خواهرم خونه رو عوض کردن یه منطقه که خیلی بالاشهر نمیشه گفت ولی پایین شهر اصلا نیست خونه خریدن از روز اول یه خانم حدود ۷۰ ساله تو کوچه نشسته بود خیلی خوب مونده خوشکل خوش سر زبون دیگه اومد آمار گرفت بعد که اومدیم بیرون دیدیم ۷ تا ۸ تا خانوم دیگه هم پیششن همه بالای پنجاه سال داداشام متنفر شدن گفتن اینجا کجاست منم بدم می اومد ولی کم کم مامانم رفت پیش اونا افسردگیش خوب شد الانم همه ناراضی ان داداشام که همش حرص میخورن ولی منو خواهرم خوشحال خوشحالیم که مامانم هر وقت اراده کنه دوستاش تو کوچه ان 🤣🤣حس تنهایی نداره 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خیلی بی کلاسیه اینکارا

کلا عده ای از همسایه هامون فرهنگ و شعور زندگی درست ندارن حالا خوبه بساط این بشین تو کوچه ها جمع شد یه همسایه بود صدای پا میشنید میومد دم در ببینه کیه حالا بخاطر مشکل قلبی رفته تهران اینروزا کوچه در ارامشه

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

ما یه همسایه روبرومون پیرمردی هست انگار تو حیاطش زندگی میکنه صدای پا از کوچه بشنوه میپره دم در ببینه ...

ببین اونا وقتی که مهمون بیاد میپرن بیرون وقتی دزد بیاد اصلا نیستن 🤣نمیپرن بیرون لااقل بگی فضولیشون دزد رو فراری میده 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
کلا عده ای از همسایه هامون فرهنگ و شعور زندگی درست ندارن حالا خوبه بساط این بشین تو کوچه ها جمع شد ی ...

من میگم یعنی شوهراشون چیزی نمیگن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
ببین اونا وقتی که مهمون بیاد میپرن بیرون وقتی دزد بیاد اصلا نیستن 🤣نمیپرن بیرون لااقل بگی فضولیشون ...

بخدا دقیقا اینطور شدا یکی بود سرکوچه مینشست تا ۲ صبح با پیرمردا بعد یه شب مغازه مردمو زدن میگفت من نبودم ببینم💩💩😂😂😂مرتیکه انگل سودی هم نداره نشستنش ضررم داره

من میگم یعنی شوهراشون چیزی نمیگن

بخدا باید وقتی تو کوچن یه سگ وحشی ول کنی بیفته دنبال شون چند شب بیفته دنبال شون دیگه فوقش میرن تو حیاط هم

نه خداروشکر جای خوبیه خونمون و 

حتی اعضای ساختونمون بافرهنگن و ساکت❤️

حتی بچها هم بیرون نمیان بازی و سروصدا کنند .

ولی برادرشوهرم یه جای بی کلاس خونه گرفته

البته اونا مستاجرن 

وقتی میریم داخل کوچشون اونم خیلی دیر به دیر

ماشینو که جلوی درب ورودیشون میزارم 

زن ها همه بیرون... فضول....

چادر به سر در حال حرف زدن 

سرتا پای آدمو نگاه میکنن😑😑😑

💕💕

حالا اگه چندتا میز و صندلی بچینن و قهوه سرو بشه میشه باکلاس و بالا شهرچون زمین میشینن دهاتی اند

نه دیگه الان همه صندلی دارن رو زمین نمیشینن ! 😆خیابون ما خیلی بده از بس خلوته و هیچکس نیست انگار آدم زندگی نمیکنه باور کن من خودم اگه بخوام پیاده بیام میترسم هیچکی هم هیچکی رو نمیشناسه اصلا نمیدونیم همسایه هامون کیان ! حتی به چهره هم نمیشناسیم جز افراد ساختمون خودمون مگه تو آسانسوری جایی باشن که اونم باز در حد یه سلام تمام ولی میرم خونه مامانم اون دوربینای بالای پنجاه سال از من بیشتر میدونن کی اومده خونه مامانم کی رفته کلا چه خبر🤣حالا منطقه مامانم از منطقه ما گرونتر و بالاشهر تره 

بخدا دقیقا اینطور شدا یکی بود سرکوچه مینشست تا ۲ صبح با پیرمردا بعد یه شب مغازه مردمو زدن میگفت من ن ...

منطقه خونه مامانم اینجوری نیست فقطططط خیابونی که خونه مامانمه چند تا پیرزن مدام تو کوچه ان مثلا یه وقتایی رو اعصابن واقعا مخصوصا که آمار همه چیو دارن تابستونا تا ۱۲ بیرونن بعد تا حالا چند بار شده مثلا یازده شب ماشین تو کوچه بوده دزد اومده یه چیزی برده تا صدای دزدگیر اومده رفتیم پایین دیدیم بردن تموم بعد دقیقا همون شب اونا اونجا نبودن 🤣حالا مثلا یه کیک گرفتی ببری یکیو سورپرایز کنی باید با حالت کاراگاهی ببری که نبینن و لو ندن و پرس و جو نکنن 🤣

منطقه خونه مامانم اینجوری نیست فقطططط خیابونی که خونه مامانمه چند تا پیرزن مدام تو کوچه ان مثلا یه و ...

وای باز خوبه همسایه های ما فقط نگاه میکنن نمیان سوال کنن تو کیی اومدی چیکار...😑ولی همون نگاهاشونم نحس و حال بهم زنه بابا سرتو بکن تو ماتحت زندگیت اه

وای باز خوبه همسایه های ما فقط نگاه میکنن نمیان سوال کنن تو کیی اومدی چیکار...😑ولی همون نگاهاشونم ن ...

بقیه نمیپرسن یه خانم حدود ۷۵ ایناست خیلی با کلاس خوش سر زبون خوشکل خدا شاهده طرف رد میشه از اونجا ازش آمار میگیره 🤣🤣مثلا فکر کن میوه دستشه میپرسه کیلو چند گرفتی از کجا گرفتی 🤣🤣اون میپرسه بقیه نگاه میکنن البته اینم بگم چیزای اخلاقی خوب هم داره مثلا اونایه دیگه از بچه هاشون ناراحت میشن از عروسشون ناراحت میشن میان میگن بعد بقیه هم میگن ای بابا غصه نخور ولش کن برای ما هم همینه بچه ما هم همینه عروس ما هم همینه این جوونا همینن کلا طرفو از اون فاز در میارن این کارشون رو واقعا دوست دارم 🤣🤣🤣🤣چند بارم سرزده رفتم خونه مامانم بهم مثلا آمار دادن دختر داییت اونجاست چون ازش بدم می اومده نرفتم تو