2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24467 بازدید | 333 پست

من و همسایه هامون همه خونه سازمانی داریم و شهر غریبیم.خانواده هامون ازمون خیلی دورن .  اونا خیلیییییی میان کوچه . من ولی اصلا خوشم نمیاد. ترجیح میدم یا بریم خونه همدیگه  یا پارک یا اصلا هیچی تنها بمونم خونه ام  . یکیشون بهم  میگفت از بس نمیای بیرون من فکر میکردم این خونه این چند ساله خالیه 🤣🤣اصلا تعجب کرد دید من از این خونه اومدم بیرون . 

با یکی دوتاشون ولی صمیمی هستم و بچه هامون هم همبازی هستن . بازم توی شهر غریب نعمته . بخوایم بریم سفر کلید به هم میدیم . بخوایم بریم جایی بچه هامونو دست هم می سپاریم .

یکیشون میگفت خونه می مونم حس خفگی می گیرم . یعنی مثلا صبح میومد به من سر می زد .  ظهر می رفت خونه اش بعدش می رفت خونه اون یکی همسایه . شبم با اون یکی می رفت بازار !!!!!

ولی بازم خداحفظشون کنه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشهدم

خیلی محله هاش رد شدم دیدم میان تو کوچه خانما

و چقد دردناکه

کاش قدر خودشون و فرصت عمرشون رو بدونن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

شهرستان مامیشینن دم کوچه یه عدشو چقدر من کیف میکنم کنارشون 😂😂😂😂ازبس خبرای دست اول دارن واسم بخصو ...

درسته از جاری و مادرشوهرت خبر میارن

ولی مطمئن باش درباره شمام یا از زبونت  خبر میبره برا جاری و مادرشوهر 

اینجور آدما خبر میبرن تا خبر جدید بگیرن

هیچوقت اعتماد نکن

آره همسایه هامون تو کوچه دم در میشینن یا بچه ۶ا گاها بازی چه ربطی داره میرم و میام یه سلام میدم رد میشم.چند ساله مشکلی هم نداشتیم.

اونایی که سن بالاس حق بده .شایدم کم سن باشن دلشون میخواد دور هم تو هوای بیرون جمع بشن.کاری به بقیه نداره الان خودت اهل دخالتی با این که بیرون نمیشینی ...شاید اونا این فکر نداشته باشن

حالا اگه چندتا میز و صندلی بچینن و قهوه سرو بشه میشه باکلاس و بالا شهرچون زمین میشینن دهاتی اند

حتا کافه های لوکس شمال شهر هم تو پیاده رو صندلی ندارن

مگر محوطه مخصوص جلوی مغازه که جز ملکشونه 

دم در نشستن خانوما نهایت بیفرهنگیه 

و همسایه ها شاکی

منکه سالهاس ندیدم

ولی بدم نمیاد یه بار ببینم😊

حالا اگه چندتا میز و صندلی بچینن و قهوه سرو بشه میشه باکلاس و بالا شهرچون زمین میشینن دهاتی اند

نه چون حرف مفید نمیزنن بی فرهنگ هستن . دهاتی نیستن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه محله ها و پایین شهرا اونجوریه معمولاتاپیک آخرم عکسای دختر کوچولوی قشنگمه😍

ما پایین شهر نیستیم .ولی همسایه هامون بیرونن مشکلی هم نداریم.اتفاقا از نظر مالی هم خیلی پولدارن یکیش که چند تا خونه وقف کرده یکی دیگه طلا فروشی داره .کلا همه شون سطح بالا و خونه و زندگی شیک.و تحصیل کرده ان...خوب خیلی ها میرن پارک اونا دوست شدن تو کوچه میشینن چه اشکالی داره.والا انقدر که بقیه دخالت دارن اونا که تو کوچه ان دخالت نمیکنن.من خودم خوشم نمیاد اصلا نمیرم بچه هام عادت ندارن.ولی میرم میام یه سلام میدم رد میشم .

نمیشینن اما وقتی بچهاشون میان بازی کنن اونام میان جلوی در سرپا باهم حرف میزنن😅

بیشتر صدای موتور این دبیرستانیا که از ته دلشون گاز میدن و فوتبال بازی کردن پسرا که از ته دل جیغ میزنن اذیت کنندست نشستن همسایه که اذیت خاصی نداره

درسته از جاری و مادرشوهرت خبر میارنولی مطمئن باش درباره شمام یا از زبونت خبر میبره برا جاری و مادرش ...

ن عزیزم من حواسم هس هیچی نمیگم واقعاشماراس میگیدمن دیگه پاخوردم ایقدرم شوهرم بهم تاکیدکرده این چندسال ک دیگه جرعت ندارم میدونی عزیزم دل خیلی پره از بدگوییاشون و خباثتشون مادرخاهروجاری بزرگه منظورمه

امیدوارم این جدید خوب باشه دیگه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه