2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24467 بازدید | 333 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت میرم خونه بابام همسایه هاشون میان میپرسم چرا اومده اومده قهر🤣

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

نه متاسفانه اینجا اینطور نیست.من ۵_۶ساله تو یه آپارتمان۱۳واحدی هستم و هنوز جز واحد روبرویی و بغلی خودمون هیچکس رو نمی شناسم.ولی عاشق اون روزایی هستم که همسایه ها تو کوچه بودن.😍یادمه اون روزایی که از مدرسه میومدم وقتی وارد کوچه مون میشدم کلی سلام علیک و احوالپرسی میکردم تا برسم خونه🤗مامان منم هیچوقت تو کوچه نمی رفت ولی من این سرزندگی و هیجان تو کوچه هارو دوست داشتم و دارم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خلافشون سنگینه😂😂😂فضولی دودی😂😂

وای🤣🤣🤣

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
تا دلت بخوادوالا ما لباس میپوشیم بریم بیرون میگن کجا میریزن بزرگ هستن ادم روش نمیشه بهشون بگه به توچ ...

یە همسایع داریم حتی میدونە میریم سوپری چی میخریم!!

یەبار رفتم ماکارونی و‌ یکم چیزمیز خریدم

گفت این‌چیە داخل نایلون

گفتم ماکارونی،گفت اونو میبینم بقیەشو میگم

منم‌گفتم رب و شکلات و پفک😂😂

یەبار هم دوستم لباس لازم‌داشت،گذاشتم داخل پاکت سە دست براش ببرم،منم داشتم باعروسش حرف میزدم،لباسا خیلی سنگین بود گذاشتم زمین

حدس میزنی چیکار کرد؟؟پاکتاروخالی کرد نگاشون کرد

یە همسایع داریم حتی میدونە میریم سوپری چی میخریم!!یەبار رفتم ماکارونی و‌ یکم چیزمیز خریدمگفت این‌چیە ...

وای چقدر فضول.😂😂

جالبه کار اونا زشته، ما رومون نمیشه تذکر بدیم بهشون

منم یه محل جدید رفتم تو کوچه میشینن که هیچ چند تاشون همیشه نصف از پنجره خودشون بیرون و تو حیاط من پهنن امروز غروب داشتم میرفتم باز یکیش دید میزد

گفتم پیدا نکردی ؟ 

گفت چیو ؟

گفتم همونی که ۳ ماهه تو حیاط من می‌گردی دنبالش 

هیچی نگفت فقط نگام کردم منم دوباره گفتم خسته نشدید همون حیاط تکرار حداقل هفته ای کنید شاید جذابیتش بیشتر شد😂😂😂

وای چقدر فضول.😂😂جالبه کار اونا زشته، ما رومون نمیشه تذکر بدیم بهشون

خیلیییی😂😂😂

دقیقا همینطورە من روم‌نمیشە تذکر بدم

بعد کوچە ماانقد داغونە انقدددد سروصداس

خونە روبروییمونم کە سە طبقەس ما همکف،انقد پسر نامحرمشون نگا میکرد دعوا‌کردیم

دیگە الان برامون مهم نیس همون با تیشرت شلوار میریم حیاط