2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24467 بازدید | 333 پست

واقعا از این‌جور همسایه حالم به هم‌میخوره منم یه روز اومدم ماشین رو ازپارکینگ بیرون ریموت جک خراب بود باید دستی درو میکشیدم‌ و کمک‌میکردم تا بسته شه یه چن وقتی بود خونه مجردی داشتم یدفعه اومدم سوار شم دیدم یکی پسر خاله شده با من گفتم بفرما پایین‌من اصلا قرار نیست جایی برم و هر زحمتی بود پیاده کردم‌و دیگه زیاد نموندم تو اون محله اینم تجربه من بود ثابت همسایه شد یدفعه یادم‌افتاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیشینم ولی از وقتی نمیشینن خیلی سوت و کور شده و دلگیر شده شهر ارواح .ب شما چکار دارن.چرا فکر میک ...

عزیزم صابخونه گفت از دست همسایه ها رفتم..مستاحر هم از دست همسایع ها...البته دیر بمن کفتن بعد قولنامه گفتن.

من نمیشینم ولی از وقتی نمیشینن خیلی سوت و کور شده و دلگیر شده شهر ارواح .ب شما چکار دارن.چرا فکر میک ...

آخه دیگه بیکار تر از ادمی دم در خونه میشینه نداریم 

اینم شد کار؟!

بره داخل خونش بشینه 

کسی اینکار انجام میده معلومه هدفش رصد کوچه و محله نه ارتباط و دوستی 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ما بالاشهر مرکز استانیم، کوچمون یه جور باحالی خلوته و همه خونه ها بزرگن که اول تا آخر کوچه کلا ۲۰تا ...

عالیه .ای کاش ما هم بشینن .قبلا خودم ک رد میشدم چون خجالتی بودم بدم میومد بخاطر سلام کردن.ولی واقعا صفایی ک اون موقع داشت دیگه هیچوقت ندیدم.همه هم دشمن هم شدن و فکر میکنن باقی همسایه ها بهشون حساددت میکنن یا چشمشون میزنن .

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
آخه دیگه بیکار تر از ادمی دم در خونه میشینه نداریم اینم شد کار؟!بره داخل خونش بشینه کسی اینکار انجام ...

ببخشید ک باید از شماها اجازه بگیرن بخاطر طرز زندگیشون.شما سرت تو کار خودت باشه اونا هم سرشون تو کار خودشون .اینجور ک شما حرف میزنین بیشتر انگار کار دارین تا بقیه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
میز و صندلیم بزارن خیلی کار بدیه چون ارامش مردم رو میگیره برن خونه هاشون یا پارکی جایی

توی کشورهای آمریکای لاتین تمام کوچه هاشون پر میز و صندلیه

مردم میشینن قهوه و سیگار و حرف و صحبت

اینی که من میگم هر روز نیستا، شاید هفته ای یه روز بشهولی همسایه هامون مثل قدیم با هم یه سلام علیکی د ...

سلام علیک بد نیست.میگفت میان میگن شام نهار چی داری..یا کی بود اومد خونت یا یهت میگن کجا میری میای