2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24467 بازدید | 333 پست

شهرستان اره 

انقد بدم میااااااااااد زشت ترین حرکت به زن همینه 

با حتی آقایون 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروخانه ای که میرم محلش تقریبا مرکز-پایین تهران محسوب میشه 

یبار که بعد شیفت رفتم ماشینو بردارم دیدم کنار ماشین میز و صندلی پلاستیکی گذاشتن نشستن دارن حرف میزنن 

تازه خانمه بهم گفت اینجا پارک نکن گفتم چرا گفت چون ما اینجا میشینیم😱

فککن کنار خیابون 

نه حتی تو کوچه ی فرعی 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

ما بالاشهر مرکز استانیم، کوچمون یه جور باحالی خلوته و همه خونه ها بزرگن که اول تا آخر کوچه کلا ۲۰تا خانواده ایم تو کوچه، گاهی اوقات خانمای سن بالا میشینن

گاهی هم پیش اومده مامانایی که بچه کوچیک دارن میشینن تا بچه ها بازی کنن

قدیما که همه زنا کوچه بودن مامانم اصلا نمیرفت بیرون ولی الان خودم خوشم اومده از این جو 😂😂

وای خیلی بدهامار همه رو در میارن کلانتر محله نتو محله های لوکس همچین چیزی محاله دیده بشهاین محله های ...

ما لوکسم نیستیم وسط شهریم اما اصلااا ندیدم 

وای یه بنده خداهایی همینجا گفتن تازه تا ۱۰ ۱۲ هم ادامه داره صداشون

خیلی بده اینطوری

من نمیشینم ولی از وقتی نمیشینن خیلی سوت و کور شده و دلگیر شده شهر ارواح .ب شما چکار دارن.چرا فکر میکنین همه نشستن دم در راجع ب شما حرف بزنن ک انقدر بدتون میاد.چقدر بده واقعا اینستا و تنهایی شده همدم ادما.از هم فرار میکنن.

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️