من از بچگی هر وقت میشنیدم مردم تو کوچه میشینن تعجب میکردم آخه منطقه ما اینجوری نبود نهایت با هم دوست ...
عزیزم همین که مادر عزیزتون بهتر شده جای شکر داره ببین بعضی وقتا از تو دل همین چیزایی که ممکن ازشون بدمون بباد اتفاقات خوب برامون رخ میده واقعا چه اتفاقی بهتر از اینکه مادرجونت بهتر بشه الهی شکر که بهتر شدن
شوهر منم خودش سر مامانش و خواهرش اینا داد میزنه یکبار به خاطر من دعوای بدی هم کرد با خواهرش ولی دوبا ...
خیلی با مرامی و عاشق که دوست نداری دل کسیو بشکونی خیلی صافی و زلال که به فکر دل دیگرانی خیلی خیلی خوبی این نشونه پشتوانه فرهنگی شماس نشونه نوع تربیتته که خدا حفظ کنه کسایی که تو این نوع تربیت دخیلن خدا ماارجونتو حفظ کنه
متاسفانه کوچه ما هم یک نفر اومد که کوچه نشین بود و یواش یواش چند نفری بهش پیوستن.واقعا متنفر شدم از کوچمون.دلم میخواد بریم ازینجا.ی مهمون میاد خجالت میکشم.خیلی عجیبه برام که چرا همینا هرروز نمیرن بشینن تو حیاط یا تراس یکیشون
متری ۹۰ تا ۱۰۰ یه خونه همینجا گذاشتیم برای فروش ۱۱۰ متر ۱۱ و خورده ای خواستندقیقش رو نگم اما گفتم حد ...
متراژ پایین نداره اونجاها؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
نه تا حالا ندیدم هیچ کوچه ایی بشینن در خونه ولی از دهه ۶۰ که همسایه ها باهم رفت وامد داشتن به جای تو کوچه هر روز خونه یکی از همسایه ها جمع می شدیم دور هم بودیم عصرانه هم می پختیم ، یادش بخیر ، حالا هم کوچه های خیلی قدیمی که همسایه های قدیمی هستن هنوز این رسم هست تو خونه هم می رن مثلا هفته ایی یکبار دور هم هستن ولی تو کوچه نه ، ولی خوبه که عوضش کوچه امنه 😅 وقتی تنهایی دیگه نمی ترسی دور بین ها تو کوچه امنیت برقرار می کنن 😮💨