2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24466 بازدید | 333 پست

ما با اینکه توی منطقه ۱ کلان شهر زندگی میکنیم  و توی آپارتمان هستیم ...همسایه ها گاهی توی حیاط جمع میشن ... مخصوصا همسایه واحد رو به رو یه پیرزنه که همین مدلیه ... صبح رد میشی توی حیاطه ... ظهر میای توی حیاطه ... برمیگرده به مامانم میگه دیدم ماشینتون توی پارکینگ نیست و...خلاصه مدام در حال فضولی ... منم متنفرم از این ماجرا

تا دلت بخوادوالا ما لباس میپوشیم بریم بیرون میگن کجا میریزن بزرگ هستن ادم روش نمیشه بهشون بگه به توچ ...

من که میگم میرم بیرون کار دارم خخخخ 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همین مدلی ان کامل هم آمار خونه ها رو دارن

یکی بیاد جلوی خونه ما زودتر از ما داد میزنن که اره خونه ان یا نه خونه نیستن

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

بله متاسفانه یه پیرزن هست که همیشه ی خدا تو کوچه اس

گرما و سرما هم حالیش نیست تو چله ی زمستونم تو کوچه اس تو چله ی تابستونم تو کوچه است. از قضا چند تا فامیل این پیرزنه هم تو کوچه ی ما هستن که فقط موقع شام و ناهار میرن خونشون بقیه ی مواقع تو کوچه آمار مردم رو میگیرن. یه زن فضول دبگه هم داریم که یا مدت ننه اش رو آورده بود پرستاری میکرد ننه رو از گشنگی کشت الان آزاد شده، البته بگم کاری نداره نشسته بهزیستی هزینه ی زندگیشو میده شوهره ناشنواست رفته گفته سوهرم معلوله بدبختم سر دولت شیره مالیده هر ماه کلی براش سبد کالا اینا میدن هر روز یه مدل مانتو میپوشه به هر حال پوله دولته دیگه عرق براش نریخته که، این زنم یه گله زن مثل خودش جمع میکنه تو کوچه هر کسی هم ببینن بهش یه متلک میندازن برای تنوع و سوژه ی خنده شون! ما هم فعلا با این گرونی نمیتونیم خونه عوض کنیم باید تحملشون کنیم

ببین  خون سرد   و مسلط  باش   به نگاهشون  توجه  نکن   زندگی  خودتو  بکن       خیلی با وقار و  متین باش    با کسی  هم   جیک تو جیک   نشو   به خودت و زندگیت برس  به  هیچیم  توجه  نکن

ما با اینکه توی منطقه ۱ کلان شهر زندگی میکنیم و توی آپارتمان هستیم ...همسایه ها گاهی توی حیاط جمع م ...

درست میگی   حتی  تو شهرهای بزرگ هم   این مدلی پیدا  میشه     ی   جوری   تقریبا    همه جا هست فقط کم و زیاد داره  البته معمولا تو افراد   مسن  بیشتره     جوانها یا سر کارن   یا   مشغول  خونه  و   بچه      ولی در کل باید رعایت کرد

اره میشینن همسایه های قدیمی هستن مگه چه عیب داره؟ واسه من ک تنهام همسرمم نیست و کلی مشگلات ...دارم خ ...

حست  قشنگه  و اینکه   خیلی   به این مسعله  انعطاف داری    ببین   همین که کسی باشه    باهاش صحبت کنی و از تنهایی در  بیای   خوبه     به نظرم اینجور کوچه ها  ی   حس   نوستالژی  ایجاد میکنه     و   به دل میشینه   ی جور  حس امنیت به ادم  میده   من  دقبقا درک میکنم

صاخبخونه هم همین بهم گفت

پس خودت باید مدیریت  کنی    ببین   فقط ی   سلام  علیک   ساده    در همین   حد    زیاد   رو بدی    میخوان از همه چیزت   سر دربیارن         زندگیتو بکن  تگران چیزی نباش

ما با اینکه توی منطقه ۱ کلان شهر زندگی میکنیم و توی آپارتمان هستیم ...همسایه ها گاهی توی حیاط جمع م ...

وای سرکوچه مردا میشینن ازبس تو کوچه هستن قیافه ما یادشون مونده کم مونده اسممونم یاد بگیرن 😂😂

وای سرکوچه مردا میشینن ازبس تو کوچه هستن قیافه ما یادشون مونده کم مونده اسممونم یاد بگیرن 😂😂

ما هم داریم مردا بیشتر ن تا زنای کوچمون😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂