2777
2789

خستم خیلی خستم خیلی احساس بی کسی میکنم چرا هر چی دعا میکنم خدا نمیبینه خیلی زندگیمون بده بابام مریضه  مشگل مالی زیاده بخلم بگم صبح میشه فقط خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی احساس بی پناهی میکنم کاش مادرمون فاطمه  رو میه پناه ببریم به آغوشش ولی از بس گناه کردم حس میکنم اونام دیگه دوسم ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم الان حس میکنی خدا صداتو نمیشنوه و تورو نمیبینه عزیزم فقط صبر کن خدا به موقع همه چیو درست میکن ...

خسته شدم از صبوری کردن زندگیمون از همه خراب تره از طرفی فکر میکنم برا گناه هاست ولی خیلی بدتر و فتنه تر و شیطان تر از ما مشکلات مارو ندارن 

از طرفی منم سومین ساله کنکور قبول نشدم مامانم هم امروز رفته پی مشاور داداشم بهش گفته خیلی پسرت بیخیال هست ریاضیش افتضاح هست خیلی بد گفته از وضعیتش همش مادرم ناراحته میگه همه میگن بچه های فلانی هیچی نشدن 

از طرفی پدرم بیماره یکسره ار حال ناله اس صبح تا شب صداش تو گوشمون حتی برا دسشویی رفتن کمک میخواد 

وضع مالی هم افتضاح مادرم فشار کاری هم روش هست به خدا دیگه نمیکشم