2777
2789

سلام دوستان لطفا اگر میتونید منو راهنمایی کنید 

من ۲۵سالمه و اونی که دوسش دارم ۳۵

ما خیلی همو دوس داریم از همه نظرم باهم تفاهم داریم و قصدمونم جدیه واسه ازدواج 

پدرومادر اون راضی هستن 

اما من از رضایت پدرومادرم مطمئن نیستم 

و از یک طرفم خیییییلی دوسدارم به خانوادم بگم اما روم نمیشه چکار کنم

خودشون اقدام کنم در حریانشون بزارن .اینجوری راحتره

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پدرمادرم ممکنه جواب رد بدن من دوسدارم اول راضیشون کنم بعد ک اونا اومدن خواستگاری دیگه تکلیف همه ...

عه من فکر کردم بخاطر معذب بودنته .پس بهترین کار اینه با مادرت حرف بزنی باز مادرا ادم باهاش راحتره .ان شالله راضی میشن .مطمئن باش خدا بخواد همچی حله

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اول مادرتو در جریان قر ار بده... بگو تو یه جایی مکانی که مد نظرت باشه تورو دیده و خوشش امده و اجازه خواستکاری میخواد.. بعد مادرها باهم حرف بزنن تا باب آشنایی باز بشه و بعد خانواده ها همو ببینین تا قسمت چی بشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عه من فکر کردم بخاطر معذب بودنته .پس بهترین کار اینه با مادرت حرف بزنی باز مادرا ادم باهاش راحتره .ا ...

اخه میدونی چیه 

مامانم یکم تنده اخلاقش 

ب همین خاطر میگم اول راضیشون کنم بعد بیان خاستگاری