2777
2789
خب بپرس

ببین ما به عنوان واسطه یه جنس رو از یه شخص حقیقی می‌خریم که بهمون فاکتور رسمی میده اما چون حقیقی هست داخل مودیان رد نمی کنه داخل ۱۶۹ رد می‌کنه و همین جنس رو به صورت رسمی به یه شرکت میفروشیم 

حالا سئوالم اینه آیا اعتبار اون فاکتورهای شخص حقیقی تو ارزش افزوده محاسبه میشه یا نه؟ اگه نمیشه بهتر نیست غیر رسمی ازش خرید کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاکتور خرید نه ،مالیات نداره

مندر ماه  از یه کارخونه ای خرید دارم تقریبا یه میلیارد ، همش به نام خودم فاکتور رسمی میخوره، ارزش افزوده رو هم میدم ولی دیگه از مشتری ارزش افزوده نمیگیرم 

بنظرتون بعدها مشکلی پیش نیاد

مندر ماه از یه کارخونه ای خرید دارم تقریبا یه میلیارد ، همش به نام خودم فاکتور رسمی میخوره، ارزش اف ...

ببین فروشت چجوریه؟ به حساب خودت پولها میاد یا تو چند تا حساب مختلف میاد،چون حساب شخصی حقیقی هم سقف داره اگه بیشتر از یه مقداری پول بیاد توش اون حساب به صورت خودکار تجاری میشه و بعد پنج سال رسیدگی میشه به مالیاتش

نه پول به حساب یکی دیگه میره ، جسارتا سقفش چنده میدونین

مشاور مالیاتیم به من گفت برای هر نفر در ماه اگه ۳۵ تا واریزی باشه که جمعش بشه ۱۰۰ میلیون حساب تجاری حساب میشه ، البته هر دو شرط رو باید داشته باشه ،واینکه هر سال تغییر می‌کنه شرایطش مثلا دوسه سال پیش میگفتن واریز بیشتر از یک میلیارد و دویست سالانه به حساب شخصی حقوقی اون حساب رو تجاری میکنه

ماله ما سالانه بالای ۵ میلیارده🤦

این راه حل داره یا پولها رو پخش کن تو حسابهای آدمهای مختلف یا بگو خریدارات مستقیم پول رو به اون فروشنده اصلی بزنند اگه میشه ،که البته فکر کنم دومی نشه چون سورس لو می‌ره 

این راه حل داره یا پولها رو پخش کن تو حسابهای آدمهای مختلف یا بگو خریدارات مستقیم پول رو به اون فروش ...

اخه چون فروش های ما بر اساس قراردادن ، توشون ۱۰ درصد اجرا دارن ، واریز نمیکنن متاسفانه