همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ارث که نمیبره بچه توچه بگهچه نگهولی محبتش تا ببینی چقدهمیخواد کلا بچه تو نباشه یا بهش محبت میکنه
میگه خودت هم چیزی نبری که بعدها به بچه تو برسه
همش برای بچه خودم و بچه های خودمون در آینده
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
عزیزم بچه شما اصلا قانونی ازون مرد ارث نمیبره بعدم حق داره چرا باید برای بچه ی مرد دیگه ارث جدا کنه ...
میگه اگه بعدا ارثی هم بردی به بچه خودت ندی
خب بچه ناتنی ارث نمیبره عزیزسرپرستی هم بگیرید ارث نمیبره
چرا دیگه از مادر میرسه بعدها
میگه بچه خودت رو از ارث محروم کنی
اصلا بچه اولت به کنار که معلومه ارث نمیبره.بچه ای که باهم شایدباشه شایدم نباشه...خودتون چرا نه؟ پس ش ...
اره دیگه میگه اگه من مردم
همه چی رسید بهت به بچه خودت چیزی نرسه