2777
2789

مامانم رفته بود منم دوییدم دنبالش رفتم نمی‌دونستم میخواد کجا بره 

بعدش که رفتیم بهش گفتم کتابو باز کنه چند تا چیز در موردم بگه گفت همزاد داری 

همزاد باعث بدبختی میشه 

درست هم میگه من با اینکه شخصیتم و قیافم خوبه ولی هیچکس دورم نیست هیچکسسسس حتی یه دونه دوست هم ندارم 

هر جا میرم خودم تنهام انگار بقیه یجورایی ازم دور میشن 

😐😐😐

ول کن بابا

دلم می خواد بدونم چطور باور کردی

جن نمیتونه به دنیای ما بیاد مگه اینکه خودمون راهش رو باز کنیم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغه بابا...باور نکن...دوست داشتن و شلوغی اطراف نیازمند هوش اجتماعی و رعایت یکسری موارده...کسایی ک دوستای زیادی دارن معمولا آدمهایی هستند که منفعت زیادی برای بقیه دارن لزوما شخصیت و قیافه کافی نیست...مثلا طرف شغل خوبی داره یا دست و دلبازه یا روابط قوی داره ...اینکه قیافت خوبه کافی نیست تا آدما دورت باشن باید برای آدما سود داشته باشی تا بهت بچسبن

ولی واقعا حس میکنم درست میگه

حالا نمی شد نصفه شبی نمیزدی این تاپیک رو

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

همه انسانها همزاد دارن

به دعانویس مراجعه کردن خودش عامل بدبختیه،استغفار کنین و از خدا کمک بخواین

حرف این شیادان  و باور نکنین

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

لطفاً محترمانه به مادر هم بگو دیگه مراجعه نکنند

چون این افراد به موجودات خاص ... وصلن و وقتی شما بهشون مراجعه میکنین، توی زندگی شما هم وارد میشن و شما رو گرفتار می‌کنن

اسم مادر خودتون رو به هیچکس نگین

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083