2777
2789

والا یکیو میشناسم گفت دانشگاه قبول شده و..

و بدون اینکه فامیل و دوستا بفهمن پشت کنکور مونده بود

به همین راحتی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا یکیو میشناسم گفت دانشگاه قبول شده و..و بدون اینکه فامیل و دوستا بفهمن پشت کنکور مونده بودبه همی ...

یا خدااا چجوری آخههه😂😂 خب وقتی رتبمونو میپرسن چی بگیممم

گفت دانشگاه قبول شده و بعد نرفت؟

یا خدااا چجوری آخههه😂😂 خب وقتی رتبمونو میپرسن چی بگیمممگفت دانشگاه قبول شده و بعد نرفت؟

گف فلان دانشگاه قبول شدم فلان رشته. 

سال بعد خبر اومد عععع پشت کنکور مونده

و فقط کافیه خانوادت پشتت باشن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

گف فلان دانشگاه قبول شدم فلان رشته. سال بعد خبر اومد عععع پشت کنکور موندهو فقط کافیه خانوادت پشتت با ...

الهی فداتشم من میخوام به خود خانوادمم نگم خببب😂😂😂🥲🥲 اصلا فامیل زیاد برا من موضوعی نیس‌ بیشتر نمیخوام خانوادم بفهمن چون میدونم خییییلی گیر میدن...

الهی فداتشم من میخوام به خود خانوادمم نگم خببب😂😂😂🥲🥲 اصلا فامیل زیاد برا من موضوعی نیس‌ بیشتر نم ...

گیر دادن برای یه ثانیه اس منطقی باهاشون حرف بزنی میشه

بهشون بگو من شروع کردم برای سال بعد بخونم و میخوام از تجربیات امسال استفاده کنم و قول میدم بهترین نتیجه رو بگیرم و بهم اعتماد کنید و..

گیر دادن برای یه ثانیه اس منطقی باهاشون حرف بزنی میشهبهشون بگو من شروع کردم برای سال بعد بخونم و میخ ...

مرسی خوشگلمم🥲❤️❤️ نه بابا اونا اینجوری نیستن بدبخت میشم جدی..

نگوخدا نکنهمگه همه ی زندگیه کنکور؟انشالله درهای بهتر روت باز میشهسال دیگه بهتر قبول میشی

فدات بشممم کاش میشد به خانوادم اینو بگه یکی🥲😂 مرسی قشنگم ایشالا همه اتفاقای خوب برای خودت بیوفته🥲❤️❤️❤️