2777
2789
عنوان

جدایی توی دوران آشنایی

60 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی بهم ریختم چیکار کنم خودمو جمع کنم. واسه اولین بار با قصد جدی وارد یه رابطه عاطفی شدم بخاطر دخالتای مامانم همچی بهم خورد. کاش تجربه عاطفی اولم اینطوری با شکست مواجه نمیشد. خیلی اذیتم

با تراپیست حزف بزن خوب میشی

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر موقعیت شغلیش و اینکه بقیه زیاد بهش احترام میذارن مغرورهاون ۳۴ منم ۲۴

خب عزیزم مادر چه نقشی داشته تو خراب شدن رابطه؟

شاید یه سری چیزا رو مادر متوجه شدن برای همین تمومش کردن.نمیدونم

🦋✨

خب عزیزم مادر چه نقشی داشته تو خراب شدن رابطه؟شاید یه سری چیزا رو مادر متوجه شدن برای همین تمومش کرد ...

به تصمیماتم بها نداد. جای اینکه بذاره خودم تصمیم بگیرم خودش به طرف زنگ میزد و نظرشو عنوان میکرد بدون اطلاعم. به شخصه نتونستم این عادتشو ترک بدم

به تصمیماتم بها نداد. جای اینکه بذاره خودم تصمیم بگیرم خودش به طرف زنگ میزد و نظرشو عنوان میکرد بدون ...

ای بابا..کاش روی حد و مرز هات مصمم و جدی بودی که اینطوری نشه

بیخیال فدای سرت.فکر نکنم چیزی هم از دست داده باشی

زندگی با آدم مغرور سخته خیلی 

🦋✨