2777
2789

از بعدازظهر تا همین الن خونشون بودیم تازه برگشتیم

خیلی میونمون باهاش اوکی چون پسرخاله بابامم میشه حدودای ۴۰ سالشه امشب وقتی میحرفید هردم منو مخاطب قرار می‌داد همش چشمک میزد

با بابام و خونوادگی هم رفیق جینگیم

چرا من یک لحظه فکر کردم بهت احساس داره

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

از همین رفاقتا وصمیمیتا سوبرداشت کردع مردک

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من یک لحظه فکر کردم بهت احساس داره

قبلا من بچه بودی میرفتم بغلش اینا همیشه زبونشون برام درمیاورد😂

النم اینکارو میکنه 

زن خودش جوونه ۲۸ سالشه انقد خوش ک خوش اندامه بچه هم داره 

قبلا من بچه بودی میرفتم بغلش اینا همیشه زبونشون برام درمیاورد😂النم اینکارو میکنه زن خودش جوونه ۲۸ س ...

بچه بودی منحرف بودی هاااااا🤣🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

میخواد مخت رو بزنه عمو ...

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین