2777
2789
عنوان

به نظرتون این کینه های من طبیعیه

67 بازدید | 8 پست

راهنمایی بودم همکلاسی هام خییییلی اذیتم میکردن کتکم زدن پشت سرم حدف زدن همه بچه های کلاس باهام بد شدن رفتم یه کلاس دیگه با یه گرده دیگه دوست شدم اونام اذیتم میکردن دلشون میخواست نباشم اصن یه روز تو راهرو مدرسه دوستم داد زد بچه ها خوششون نمیاد باهات باشن با ۲۲ سال ست و گذروندن دبیرستان دانشگاه و.. هنوز ک هنوز اینا اذیتم میکنه اون آدما دیگه تو زندگیم نیستن دلی تنها آدمایی هستن هییچ وقت تو زندگیم نمیبخشمشون

طبیعیه

آدم بعضی هارو واقعا نمیتونه ببخشه

منم دو نفر رو نتونستم ببخشم هیچوقت

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی مظلوم بودم مردم آزار نبودم منم خیلی اذیت شدم دلیلش این بود دفاع از خودم رو بلد نبودم و مهارت اجتماعیم ضعیف بود ولی خدا با من بود من آدم موفقی شدم شغل خوب و غیره ولی اونا گرفتارن

دلیلش چی بود این رفتارو باهات داشتن؟ باید دلیلشو پیدا کنی رو خودت و اعتماد به نفست کار کنی تا تو آین ...

درسم خوب بود من یه مدت با یکیشون دوست بودم دیگه باهم دوست نبودیم رفت با بقیه دوست شد و اونا رو با من بد کرد

طبیعیهآدم بعضی هارو واقعا نمیتونه ببخشهمنم دو نفر رو نتونستم ببخشم هیچوقت

اخه میگم خیلی سال گذشته و من هنوز بعد سالها و همونا دیگه تو زندگیم نیستن آدمای دورم کلا عوض شدن ولی چقدر آسیب دیدم ک هنوز نتونستم فراموش کنم و زخمش مونده

اخه میگم خیلی سال گذشته و من هنوز بعد سالها و همونا دیگه تو زندگیم نیستن آدمای دورم کلا عوض شدن ولی ...

مال منم مربوط به سال های قبله

اما به نظر خودم این دو نفر رو ببخشم به خودم ظلم کردم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است