2777
2789

تو زندگیم هرچی ادم خوب بود فوت شدن تنهام خانوادم همش بهونه میگیرن اذیتم میکنن خونه واسم جهنمه همه جام درد میکنه دندونام چن تاش خراب پر کردن میخاد محل نمیدن بدنم درد میکنه نمیدونم چ مرگمه

درسم افتضاح انقد نخوندم ضعیف شدم 

خسته شدم ب خودکشی فکر میکنم اما مبگم اگه اخرش قشنگ باشه چی :)

همش خونه تک و تنها جایی رو ندارم برم خیلی سخته دلم‌میگیره انقد گریه کردم چشام داره در میاد خسته شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز بخون با خداارتباط بگیر

گاهی خدا تنهات میکنه تا بهت بفهمونه هیچکس مثل خودش رفیق و همدم تو نیست، حتی اگه بهترین دوستان و والدین رو کنار خودت داشته باشی بازم احساس تنهایی میکنی هم من هم شما

تو این عالم هممون همینطوریم

چطور بعضی سلبریتی ها خودکشی میکنن با وجود اینهمه طرفدار و محبوبیت و ثروت؟

چون ته قلبش احساس پوچی کرده ارامش واقعی رو پیدا نکرده.. ضعیف بوده با حرف منفی چندتا ادم احمق زود بهم ریخته و خودشو باخته

به منبع ارامش وصل شو تا از همه ی عالم بی نیازت کنه

تو تنهایی ولی قهرمان زندگی خودتی تو پادشاه ملک خودتی نه رفیقت نه همسرت بلکه خود تو

تو نویسنده ی کتاب خودتی

میگن ادما لحظه ی مرگ، اون بهترین ورژنی که میتونستن بهش تبدیل بشن رو می بینن و اونجاست ک حسرت واقعی سراغت میاد ای وای عمرم رفت چی میتونستم بشم و نشدم://