2777
2789
عنوان

چیکار کنم خونه دار بشم

74 بازدید | 9 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

تو شرکت کار میکنم 

یه پراید مدل پایین خریدم 

میخام خونه دار بشم بنظرتون چیکار کنم 

چقدر سرمایه میخاد 

هر ماه چقدر پس انداز کنم

همیشه میگم خدایا یا کمکم کن خونه بخرم 

یا اینکه منو بسپار به خاک اینجوری خونه دار میشم

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کارمندی میتونی از وام ها استفاده کنی 

از وام نترس هر وامی ک میتونی و بردار 

بانک رسالت و مهر وامشون بی دردسر اما مبالغش سیسصد چهارصده ازونجا بردار یا از بانک ملی پول و جای مطمئن سرمایه گذاری کن یا طلا بدون اجرت بخر با همون طلا بازم میتونی از وام کارگشای بانک ملی استفاده کنی طلارو‌ضامن نگه میدارن  

هر ماه یک پنجم یا اگر قسط و بدهی نداری بیشتر حقوقت و بزار کنار و باهاش طلا بخر میتونی از صندوق های طلای بورسی خرید کنی

سعی کن ماشینت و ارتقا بدی و مدل های بالاتر بخری این خودش ی سرمایه اس 

تو روستاهایی ک تازه شهر شدن یا شهرهایی ک طرح های دولت توش زیاده و داره پیشرفت میکنه زمین بخر 

اینجوری بعد ۴ پنج سال اگرم زرنگ باشی زودتر میتونی ی خونه خوب بخری  

اگر کارمندی میتونی از وام ها استفاده کنی از وام نترس هر وامی ک میتونی و بردار بانک رسالت و مهر وامشو ...

برا مخارج روزمره خودت اگه میتونی با اسنپ کار کن 

ی مقدار ک سرمایه جمع کردی برو تو کار خرید و فروش ماشین 

اطلاعاتت و دربارش زیاد کن 

وقتی قیمتا میاد پایین تو دیوار اینا ماشین خوب قیمت پایین پیدا کن قیمتا ک رفت بالا بفروش همون نوسانگیری اما خب ماشین سودش خیلی خوبه