تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
جمله عاشقانه خاطرم نیست ولی این شعر رو خودم خیلی خوشم اومد
گر بیایی دهمت جان و نیایی کشدم غم
من که بایست بمیرم چه بیایی چه نیایی
آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻