2777
2789
عنوان

دلم کبابه بچه اشون رو کشتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 27 پست
مهم نیس نطفه بوده قسمتش نبود جوجه شه

گناه داشتن حیونکی ها

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چیو کشتی؟فکر کردم بچه آدمو کشتی😂

بچه که شد چه فرق 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
میشه واضح تو ضیح بدی

عروس هلندی ام 

تخم کرده بوده 

مدت طولانی هست دیدم باز نمیشه گفتن حتما خراب شده 

برشون دار

منم یکی رو شکستم دیدم ای وای اینکه نطفه داره 

جیگرم خون شده 

حالا عمدی که نبوده خودت ناراحت نکن منم بچه بودم اینکارو کردم

اخه هم عمدی بود 

هم اینکه من بچه نیستم 

در عوض من اینقدر بچه مرغ سزارین کردم برا مرغ ها در بچگی ،مامانم مرغ داشت هروقت کرچ میشدن وقتی میخواستن در بیان یکم که تخم رو میشکستن من وارد عمل میشدم و بیشتر تخم رو میشکوندم فقط باسن جوجه میموندداخل تخم،هی منو بردی بیستوخورده ای سال پیش

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عروس هلندی ام تخم کرده بوده مدت طولانی هست دیدم باز نمیشه گفتن حتما خراب شده برشون دارمنم یکی رو شکس ...

تاریخی که تخم میزاره رو بنویس اگر تا ۲۰ روز جوجه نشدن دیگه نمیشن

گاهی یکی دو روز کم و زیاد ممکنه بشه

این چند روز خوابیده بود؟

اگر مدتش طولانی بوده پس ممکنه داخل نطفه مرده باشه یا خراب شده باشه

وقتایی که میخوای ببینی نطفه دارن یا نه نور چراغ قوه گوشی بگیر مشخص میشه و فکر کنم دست نباید بزنی به تخم ها چون ممکنه دیگه روش نخوابن

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!
اخه هم عمدی بود هم اینکه من بچه نیستم

خب اگه اطمینان داشتی اینکارو نمی‌کردی

نه منظورم این نبود. من تخم مرغ مرغیو که ازش بدم می اومد شکستم . شما میگی عروس هلندی که واقعا پرنده خوبیه. حق داری ناراحت باشی