2777
2789
عنوان

کیا خط چشم دائمی زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست

وای اصلا نرو .

افتضاحه .

شاید یه وقتایی بخوای بدون آرایش باشی .

من بن مژه میخواستم اونم پشیمون شدم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر خالم زده جای خوب رفته و هنوز بعد چند سال مشکییییه و خوشگل شده. 

ولی خودم به هیچ عنوان همچین ریسکی نمیکنم. 

قبلا وسوسه میشدم برم بن مژه بزنم اونم نرفتم

حالا شما هم اصرار داری بری بن بزن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

هر کی تضمین کرده که سیاه بمونه واقعا دروغ گفته حالا شما برو بعد یه دو سال میای نظر میدی

نه والا میترسم برم گفتم اینجا تاپیک بزنم نظر دوستانو هم بدونم که دیدم و ممنونم منصرف شدم😁

هر کی تضمین کرده که سیاه بمونه واقعا دروغ گفته حالا شما برو بعد یه دو سال میای نظر میدی

ازمن اتفاقا همون جور مونده مشکی مشکی

جالبه که من مدل خواهرم شدم

کار اولش فکر کن

ولی خب خدا روشکر بعد دو سال همون جوره

نه پخش شده نه رنگش عوض شده