2777
2789

من نگم بهتره گوشواره طلا گم کردم گوشی ک ۱ ماه بود خرید بودم سوخت در عرض ۱ هفته شما چ خبر ؟😂

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی آزمون نمونه دادم ولی بااینکه خیلی جوابام درست بود از یه طرف هم سوالای دیگه رو نمی دونستم منفیش تاثیر داره اونارم زدم باعث شد کسایی که درستاشون از من کمتر بود قبول بشن من نشم

دیروز هم لپ تاپ گرفتم ویندوزش اوکی نمیشه🥺

خاهر مظلومم با بهترین تراز و سوابق بالاترین تو مدرسه قبول نشد فرهنگیان نمره مصحابشم خوب بود خونه ما عزا هست بدترین بدشانسی  امید دارم تو اعتراضی قبول بشه😔تورو خدا اگ امکانش هس ی صلوات میگید قبول بشه لطفا دوستش با تراز داغون با پارتی اورد  دعا کنید بیاره لطفا

الان از خرداد میخوام خونمون رو درست کنم کلا ی ماه کار داشت هرکی اومد گند زدو رفت و نصفه ول کرد الان نیرو جدیدهم ی هفته ول کرده دیگه موندم چکار کنم با این استرس دعا کنید ب دلشون بیافته بیان کازشون رو بکنن تموم شع

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

50 کیک اینترنت خریدم وقتش تموم شد در حالیکه فکر میکردم دو روز دیگه فرصت داره 

یک سبد میوه گرفتم که ظاهر خوب دارن ولی بی مزه‌ن ...

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بدشانسی بدتر از اینکه تو شهریور باید پاشی بری امتحان بدی😂💔تابستون کوفتم شد

ب بد شانسی های من نگاه کنننننن کجاش بده 

هیچی آزمون نمونه دادم ولی بااینکه خیلی جوابام درست بود از یه طرف هم سوالای دیگه رو نمی دونستم منفیش ...

نمونه رو ک بیخیال فرقی با دولتی نداره فقط جو رقابتی بیشتر تو سمپاد و نمونه همین