2777
2789
عنوان

بیاین از بدشانسی های این روزاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 35 پست
نمیخرتش پسش بدی خدا لعنتشون کنه کلاه.بردار تر از این گوشی فروشا ندیدم خدایی یه شارژر به من انداختن ۷ ...

دقیقا . نه گی بختم عصر اینطوری شده هرماه دارم ۶ میل چک پاس میکنم ، شارژر منم ۷۰۰ شد دعا کن گارانتی عوض کن اگر نه عوضشون میکنم بخوام دقیق بگم ۱ ماهم نشده کلا ۲۵ روز خریدم😃

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

دقیقا . نه گی بختم عصر اینطوری شده هرماه دارم ۶ میل چک پاس میکنم ، شارژر منم ۷۰۰ شد دعا کن گارانتی ع ...

حتما ببرش پیش همون که خریدی ایشالا درست میشه

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا چقدر تنبل شدن خوبه میخوان پول بگیرن

نه همش ی مشکل پیش میاد اونهام شانس من تنبل میشن یا اتفاقی براسون می افته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا قبول نشد؟

شاید میتونیم بگی ب علت بدشانسی امیدوارم  تو اعتراضی شانس باهاش یار باشه

بردیم اداره تعجب کردن ک رد شده و گفتن کاری دیگه نمیشه کرد حتما اعتراضی بزنید اونجا ی عده دوباره جدب میشن انشاءالله خاهرتون قبول بشن 

تمام امیدم الان ب اینه  افسردگی حاد گرفته  چون علت مشخص نیس بعد تنبلا قبول شدن  خیلی حالش بده خیلی میگه من دو هزارتا بالاتر بودم کاش کم کاری میکردم کاش درس نمیخوندم میگفتم تلاش نکردم نمیدونم حالش بده فلن