2777
2789
عنوان

بیاین از بدشانسی های این روزاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 35 پست
ب بد شانسی های من نگاه کنننننن کجاش بده

آخه قراربود اولین تابستون بدون دغدغه م باشه

اون از اولش که .... اینم از الان

آخه کی تو تابستون درس میخونههه😢💔

راست میگی مال شما خیلی بده:(((

گوشی تو چجور سوخت گارانتی نداره ؟

خورد زمین ال سی دیش سوخت بردم برای تعمیر گفت ضربه شدید بوده قابل تعمیر نیست

نه بابا قدیمی بود سامسونگ a12😁😂ولی خداییش سگ جون بود با آب میشستمش عین ساعت کار میکرد این اخریا لوس شد

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهر مظلومم با بهترین تراز و سوابق بالاترین تو مدرسه قبول نشد فرهنگیان نمره مصحابشم خوب بود خونه ما ...

چرا قبول نشد؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

نمونه رو ک بیخیال فرقی با دولتی نداره فقط جو رقابتی بیشتر تو سمپاد و نمونه همین

ولی من خیلی تلاش کرده بودم خیلی شب وروز ها خونده بودم... حق من این نبود کسایی که ب آوردن قبول شدن من با الف همه درس ها نه 

دعا کنین ذخیره بشم قبول بشم 🥺😔

الان از خرداد میخوام خونمون رو درست کنم کلا ی ماه کار داشت هرکی اومد گند زدو رفت و نصفه ول کرد الان ...

ایشالا چقدر تنبل شدن خوبه میخوان پول بگیرن

خورد زمین ال سی دیش سوخت بردم برای تعمیر گفت ضربه شدید بوده قابل تعمیر نیستنه بابا قدیمی بود سامسونگ ...

آره گوشی منم سگ جون‌ ۱ گوشی ماه قبل خریدم گرونننن هنوز چک هاشو پاس نکردم سوخت 

آره گوشی منم سگ جون‌ ۱ گوشی ماه قبل خریدم گرونننن هنوز چک هاشو پاس نکردم سوخت

خدایی زور داره

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

خدایی زور داره

بخدا گارانتی داره ولی اعصابم خرابه ۴ چک‌دادم ۲ تاش ریختم حساب ۲ تا دیگه داره روزانه ۱ ساعتم ازش استفاده نمی کنم‌حالا سوخته گوشی ها ام گوشیا قدیم

بخدا گارانتی داره ولی اعصابم خرابه ۴ چک‌دادم ۲ تاش ریختم حساب ۲ تا دیگه داره روزانه ۱ ساعتم ازش استف ...

چی خریدی

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

میخواستم بخرم پولم نرسید 😑میگن گوشی خوبیه که

از من که سر ۱ ماه سوخت 😀😀😀الانم دلم میخواد خودم قطعه قطعه کنم خیلی ضعیف بود تازه من استفاده هم نداشتم

از من که سر ۱ ماه سوخت 😀😀😀الانم دلم میخواد خودم قطعه قطعه کنم خیلی ضعیف بود تازه من استفاده هم ند ...

نمیخرتش پسش بدی خدا لعنتشون کنه کلاه.بردار تر از این گوشی فروشا ندیدم خدایی یه شارژر به من انداختن ۷۰۰ تومن دو روز بعد سوخت😑😑الان فرستادیش تعمیر؟

خلاصه ک چشام دنیاییه