2777
2789

بچه ها من یک آقایی رو میشناختم که باهم داشتیم آشنا میشدیم ولی تحت عنوان پارتنر اینا نبودیم  که خیلی مهربون و خوش اخلاق و با محبت بود بعد یکی دو ماه بخاطر ماموریت کاری رفت یک جای دیگه و خیلی توی اون مدت اذیت شد و بداخلاق شده بود 

بعدش یکدفعه با من سنگین شد و رفتارش رو رسمی کرد 

منم مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم اگر نمیخوای بگو اجباری نیست 

چند روز پیش هم که تولدم بود ؛ گفت بزار برات کادوت رو بفرستم که من خیلی بدم اومد چون خونشون به ما خیلی نزدیکه که بهش گفتم نه هر وقت اومدی و شد میریم یکجایی بیرون مهمون من 

دلم نمیخواست کادوی از سر جبران از کسی بگیرم برای همین اینطوری گفتم 

الان باز دیدم خیلی بداخلاق تر و سمی تر شده بعد ویس داد گفت یکی از اعضای خانوادش شدیدا بیماره  از طرفی کارهام هم خیلی بهم پیچیده و دچار مشکل شدم 

از طرفی اینم بگم که قبلا آدم نیمچه مذهبی بود ولی بهم گفت یک اتفاقی افتاده که شدیدا مذهبی تر  شده 

بنظرتون راست میگه یا منظور دیگه ای داره ؟ میخواد ارتباطش رو قطع کنه ؟ مثلا با کس دیگه ای باشه اینجور چیزا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دلیلی ک داشته باشه مهم نیس مهم اینه الان این جوری شده و خب همیشه قرار نیس ک بگن تموم کنیم و برو فلان ،غیر مستقیم میگن 

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

برای رابطه ی بعدی عجله نکن صبرکن تکلیفت بااین یکی معلوم بشه .پیگیرش نباش کات هم نکن ببین خودش چکارمی ...

نه دنبال ارتباط دیگه ای نیستم فقط میخوام بدونم رفتاراش واقعیه یا اینکه دروغ میگه

من بهش گفتم گفت نه منظورم این نیست

نگو ،فقط بگو اگ کاری ازم برمیاد بگو حتی در حد دردل و من هستم و...شمام وابسته شدی گل سعی کن کم کم دور شی ک اسیب نبینی 

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

نه دنبال ارتباط دیگه ای نیستم فقط میخوام بدونم رفتاراش واقعیه یا اینکه دروغ میگه

ارتباطتوکمترکن اگه علاقمندباشه ب ادامه رابطه خودش پیداش میشه .چندروزپیگیرش نباش ببین خودش زنگ میزنه یانه