2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوبه ی نه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک فرزند ها منزوی و درونگرا میشن و استرس دار اینو کتاب خوندم میگ ک چون تلپاتی ندارن بخاطر همینه

بستگی داره ارتباطات بچه با فامیل و دوست و... چه قدر باشه 

من همکلاسی داشتم تک فرزند بود ولی خیلی اجتماعی و برونگرا بود استرسی هم نبود خونوادش خیلی اهل ارتباط با فامیل بودن

دختر درونگرا و منزوی و استرسی دیدم که دوتا برادر داشته 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

توروخدا به خودتون و بچهاتون ظام نکنید حتما یکی دیگه بیارید ، وقتی دوتا بشن معنای عشق و مسئولیت و ازخ ...

من از خدامه تو اقدامم دوماهه ولی نشده بعد پریودیم میرم دکترانشالله ک خدا لطف عنایت کنه بازم❤️

منم از پارسال تو فکرشم 😐همیشه میگفتم یدونه بسه ولی الان ن یا هیچی یا دوتا یدونی ب اولی بی انصافیه

دو تاهم میگند کمه متاسفانه .الان چند تا اشنا دو تا بچه داشته  یکیش زنده مونده ...یکی فوت کرده .

مشکلات اقتصادی هست .

ولی خانمه ده تا بچه داره میگه بچه هاش با شغل و کار اشنا کرده پول تو جیبی مدرسه را خودشون بدست بیارند .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

دوستم تک فرزنده 

پدرش مریض بود تو بیمارستان بود

زنگ زد بهم انقد گریه کرد گفت نه خواهر دارم نه برادر که پیشم باشن مجبورم خودم تنهایی همراه بمونم چند روزه نه خواب درست حسابی دارم نه استراحت

البته پدرش و مادرش دیگه بچه دار نشده بودن

من از خدامه تو اقدامم دوماهه ولی نشده بعد پریودیم میرم دکترانشالله ک خدا لطف عنایت کنه بازم❤️

انشاالله ک اگه خدا صلاح میدونه دامنت را سبز کنه ....برای منم دعاکن عاقبتم ختم بخیر بشه و اگه خدا صلاح دونست بهم بچه بده

خوبه یا نه ؟ معلومه که خوب نیست خیلی خوبه عالیه محشره اصلا بی نظیره

هم خواهر دارم هم برادر اما سگ و گربه های تو کوچه و غریبه ها رو بیشتر از خواهر برادرم دوست دارم 

فکر نکنید خواهر برادر باعث پر شدن تنهایی میشن نه اگه از لحاظ فکری باهاتون فرق داشته باشن فقط تنهاتر میشین خواهر و برادر خوب و حامی هم تو اطرافیانم ندیدم تاحالا اون استثنا هست و یک در هزار احتمالش هست

من تک فرزندم درسته تنهایی کشیدم ولی الان میبینم با این تورم ازدواج نمیشه کرد خداروشکر میکنم که تک فرزندم چون دخترای مجرد دیدم که خواهر و برادر بعد مرگ پدر و مادر انداختنشون از خونه بیرون ولی من خداروشکر ورثه ای جز خودم نیست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

انشاالله ک اگه خدا صلاح میدونه دامنت را سبز کنه ....برای منم دعاکن عاقبتم ختم بخیر بشه و اگه خدا صلا ...

انشالله شماهم ب حاجت دلت برسی و هرکی بچه میخاد خدا سالم و صالح عطا کنه امروز ۲۸ صفره بحق این روز عزیز

دوستم تک فرزنده پدرش مریض بود تو بیمارستان بودزنگ زد بهم انقد گریه کرد گفت نه خواهر دارم نه برادر که ...

منم ی خواهرو برادر دارم برادرم ک نیست و خواهرمم مجبوره سرکار باشه فقط من موندم بالای سر بابام ،یک ماهه از زندگی افتادم خیلی سخته خیلی ....باز اونایی ک چندتا دارن تقسیم کار میکنن ...

تک فرزندی عااااالی هست بخدا 😭🎀 الان ما ۴ تا هستیم یعنی یک روز آرامش نداریم تو همه چی باید دخالت کنند تک فرزندی راحت هیچ دغدغه ای نداری بچه آنقدر خوشحال هست تازه میتونی راحت همه تمرکزت فقط رو همین یه بچه باشه

حال بدم  تاوان خوبیامٍ🥺💘