2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوبه ی نه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست
منم ی خواهرو برادر دارم برادرم ک نیست و خواهرمم مجبوره سرکار باشه فقط من موندم بالای سر بابام ،یک ما ...

اون خواهرت که سر کار میره کمک مالی کنه یکم بهت یه پرستار بگیری تو‌خود بیمارستان با مبلغ خیلی کمتری از بیرونم هست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اون خواهرت که سر کار میره کمک مالی کنه یکم بهت یه پرستار بگیری تو‌خود بیمارستان با مبلغ خیلی کمتری ا ...

خواهرم فروشنده ی مغازس ماهی۱۳بهش میدن ، همون ۱۳تومن هم خرج خودش و مخارج بیماری پدرمو میده، حتی کم هم میاره😔، برادرمم خرج خونه را میده بابام هیچی از خودش نداره  ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی خواهرو برادر دارم برادرم ک نیست و خواهرمم مجبوره سرکار باشه فقط من موندم بالای سر بابام ،یک ما ...

اره خواهر برادر به نظر من نعمته

کسایی که ندارن نمیدونن

من یه برادر دارم خدا حفظش کنه خیلی پشتم بوده

با اینکه سنش کمه زیادم دعوا داریم ولی جونم به جونش وصله

اره خواهر برادر به نظر من نعمتهکسایی که ندارن نمیدوننمن یه برادر دارم خدا حفظش کنه خیلی پشتم بودهبا ...

خدا برای هم نگهتون داره ....بالاترین نعمته ، برای خود پدرومادرهم خوبه