2777
2789
عنوان

بچه سوم بیارم یا نه🫡🧑‍🍼🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 160 پست
والا ما نمیخایم نابود شیمما میخایم اسرائیل رو نابودش کنیم

پست سیاسی نزار

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

نابود نمیشه اگه میشد ۴۵ ساله میشدظلمم پا برجاست قربان خدااااا ای همه ظلم میکنن بچه های بی گناه غزه ...

فرعون سالم موند ؟ 

قبر یزید کجاست ؟ کسی خبر داره ؟ 

صدام چی شد ؟! عاقبت ظالم ها هیچ وقت خوب نیست

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو.ن بچه شستن نیست اسمش بزرگ کردن یه انسانه که ممکنه بشه یه آدم موفق تا جون خیلی ها رو نجات بده

بنظرم این یه دیدگاه طبیعیه...یه عده اوکی نیستن وکشش ندارن برای بچه  حتی همون یدونه هم...یه عده دیگه میتونن 6تابچه هم بزرگ کنن ..این بستگی به خود طرف داره بنظرم..حتی استارترم درست نیست که از ما بپرسه هرکسی بر اساس توان وعقاید خودش مطرح میکنه...

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
الان مردم غزه چهل و اندی ساله تو جنگن ازدواج کردن بچه اوردن نوه دار شدن رفتن مدرسه و روتین شونو انجا ...

چه الگوی مناسبی مد نظر گرفتی برای این مملکت

افغانی های ایران هم مثال خوبیه برای الگو شدن برامون

چقدر بدبخت شدیم که غزه بشه الگوی فرزنداوری ایرانیها

خب انقد بزایین انقد زاد ولد کنید انقد نسل فقیر تو این اوضاع اقتصادی رو ادامه بدین تا از پا بیافتین

ن گفت چرا حلال خدارو حرام میکنی

خدایی حرف زدی خدایی جواب بده ن سیاسی و اقتصادی

ظلم تو قاموس شما گناه و حرام نیست؟!شمایی که الان داری دارو می خوری و اوضاع خودت و خانوادت خوب نیست، ...

آره درست میگی

من دارم خودمو گول میزنم

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خودخواه ! اینکه مثلا یک زمانی بگن یک ایرانی هم دیگه وجود نداره از نظرتون چه حسی داره ؟ همون اسراییل ...

مثلا چرخش کره زمین بدون وجود ایرانی ها متوقف میشه؟الان مردم غزه بعد این همه زاد و ولد چیکار کردن؟به کجا رسیدن؟دربه دری و بدبختی بین تعداد نفرات بیشتری پخش کردن دستشون درد نکن...چرا فکر میکنید ادم ها به خاطر ملیتشون با هم دیگه متفاوتن که نبود یه ملیت خیلیییی قضیه مهم حیاتیه؟!!!

اره وقتی جواب منطقی برای حرف های منطقی وجود نداره بهترین تاکتیک همینه...موفق باشی

تو از مراحل سخت و طاقت فرسای آماده سازی موشک تو اتاق دربسته و بدون برق تو چله تابستون میفهمی یعنی چی؟

منو و تو تو روز قیامت به تک تکشون بدهکاریم

فرعون سالم موند ؟ قبر یزید کجاست ؟ کسی خبر داره ؟ صدام چی شد ؟! عاقبت ظالم ها هیچ وقت خوب نیست

توکل بخدا 

انشالله هرچه ظالمه بمیرن چه تو کشور خودمون چه کشورهای دیگه هرچه اختلاسگر ودزد وبی خدا هست تیکه تیکه بشن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔