2777
2789
عنوان

بچه سوم بیارم یا نه🫡🧑‍🍼🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 160 پست
نابود نمیشه اگه میشد ۴۵ ساله میشدظلمم پا برجاست قربان خدااااا ای همه ظلم میکنن بچه های بی گناه غزه ...

نابود میشه مطمئن باش 

الانم درحال فروپاشیه

خدا با حقه چرا قدرت خدارو دست کم گرفتین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چرخش کره زمین بدون وجود ایرانی ها متوقف میشه؟الان مردم غزه بعد این همه زاد و ولد چیکار کردن؟به ...

کمر همت بستی به حذف نژاد ایرانی ؟ همین شماها واسه یه یوز ایرانی کل نینی سایت رو بهم ریختنین

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

استارتر میتونم بپرسم چند سالته؟ من اختلاف سنیم با مامانم زیاد بود و خیلی بابت این موضوع زجر کشیدم به ...

۲۳

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

چند سالته ؟من که دو تا دارم سر دومی سللها مردد بودم اولی رو وقتی ۲۳ ساله و دومی رو وقتی ۳۸ ساله بودم بدنیا اوردم الان ۴۵ سالمه دخترم مهر ۷ سالش تموم میشه و کلاس اول میره هیچوقت تو زندگیم به بچه سوم فکر نکردم

۲ تا کافیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟