2777
2789
اره. شهریه پرداز حدود ۹هزار ترازش‌ حداقل. در حالی ک تعهدی با ۸۴۰۰ هم دیدم سیستان بلوچستان آوردن

خب تراز۸/۵۰۰ امسال برابره۹۰۰۰ پارساله اخه پارسال تراز سیوی ها بود خیلی بد رتبه دادن 

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

کاردرمان و گفتاردرمان و شنوایی بنظرت از فرهنگیان بهتره؟ بین کاردرمان و گفتار و شنوایی به ترتیب کدوما ...

من ۹۵ فارغ شدم عزیزم

نمدونم بخدا.. فرهنگیان تضمین شده‌س..  ولی توانبخشی ۴ سال دیگه ک شما بخای فارغ شی دیگه کاملا اشباعه و جا افتادنت سخت میشه

اما اگ اولویت میخای بنظرمن  شنوایی، کار ، درنهایت گفتار

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟! چه جالب زمان ما اینجوری نیود

بله به خاطر افزایش ظرفیت تعهدی یه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

به معدل نیست به ریز نمرات هست خصوصا امسال نمرات زبان ادبیات و زیست خیلی مهم بودن کسی ممکنه با عربی و ...

اهاا تشکر

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من ۹۵ فارغ شدم عزیزمنمدونم بخدا.. فرهنگیان تضمین شده‌س.. ولی توانبخشی ۴ سال دیگه ک شما بخای فارغ شی ...

شنوایی مگه از کار بهتره شهرما شنوایی نداره فقد کار و گفتار داره

شما که گفتاری الان شاغلی راضی ای ؟ حقوق ها چقده میشه کلینیک زد؟

خب تراز۸/۵۰۰ امسال برابره۹۰۰۰ پارساله اخه پارسال تراز سیوی ها بود خیلی بد رتبه دادن

پارسالم میگفتن اینارو. ولی  خیلییییی بد شد

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من ۹۵ فارغ شدم عزیزمنمدونم بخدا.. فرهنگیان تضمین شده‌س.. ولی توانبخشی ۴ سال دیگه ک شما بخای فارغ شی ...

دقیقا نظر شمارو دارم 

این رو کسی متوجه میشه که در خانواده ش چند نفر رو دیده باشه کادر درمان سختی کار زیاد احتما استخدام کم فرسایش کاری شیفت طولانی و درنهایت محیط بیمارستان 

اما فرهنگی ها شغل راحت بی دردسر و تضمین شده

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

تراز های سیو حذف شده ی پارسال چیزی حدود دوهزار نفر در کل کشور بودن افرادی که در سه رشته پزشکی دارو دندون مشغول به تحصیل بودن 

امسال هم تراز های سیو هستن 

شنوایی مگه از کار بهتره شهرما شنوایی نداره فقد کار و گفتار دارهشما که گفتاری الان شاغلی راضی ای ؟ حق ...

خب اگ شهرتون شنوایی نداره ک عالیه

تا شما فارغ بشی  اشباع نشده و میتونی قششششنگ جا بیفتی توشهر تون 

من راضیم اما برگردم ب عقب نمیرم گفتار

ب نسبت جون کندنی ک دارم  درآمد بالایی ندارم

کلینیک هم ک دیگه تو شهرهای بزرگ مث مشهد ک من هستم فوق فوق اشباعه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دقیقا نظر شمارو دارم این رو کسی متوجه میشه که در خانواده ش چند نفر رو دیده باشه کادر درمان سختی کار ...

آره بخدا 

بدتر از همه اینکه من توی آزمون اخیر ک مال گفتار و کار بود استخدام آموزش پرورش شدم!!! اما بعد ۲ ماه انصراف دادم و الان پشیمونم..

آره بخدا بدتر از همه اینکه من توی آزمون اخیر ک مال گفتار و کار بود استخدام آموزش پرورش شدم!!! اما بع ...

از چی امصراف دادی؟ اموزش پرورش قبول شدی؟

خب اگ شهرتون شنوایی نداره ک عالیهتا شما فارغ بشی اشباع نشده و میتونی قششششنگ جا بیفتی توشهر تون من ...

درخاست دوستیم قبول میکنی

از چی امصراف دادی؟ اموزش پرورش قبول شدی؟

آره

بعنوان گفتاردرمان استخدام شدم تو مدارس استثنایی 

بعد انصراف دادم