2777
2789
فیزیو نمیارم فکر کنم تراز کل ام۸/۵۰۰

کاردرمانی و شنوایی هم عالی هستن

من گفتارم

درمانگاه همکار شنوایی خیلی درآمد بالایی داره

کاردرمانی هم ک عالی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خب امسال سخت تر بود تراز ها ممکنه پایین بیاد

تراز های معدل که از هرسال بدتر شد در این مملکت هر سال اوضاع بدتره پارسال هم همین امیدو داشتن همه ولی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا برو آزاد یا شهریه پرداز پزشکی یا دندان یا همین تعهدیتازه الان روزانه های عادی هم میرن مناطق محروم ...

شهریه پرداز از تعهدی سخت تره آوردنش

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

کاردرمانی و شنوایی هم عالی هستنمن گفتارمدرمانگاه همکار شنوایی خیلی درآمد بالایی دارهکاردرمانی هم ک ع ...

کاردرمان و گفتاردرمان و شنوایی بنظرت از فرهنگیان بهتره؟ بین کاردرمان و گفتار و شنوایی به ترتیب کدومارو بزنم اولویت؟ شما دانشجویی یا تموم کردی

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

تراز های معدل که از هرسال بدتر شد در این مملکت هر سال اوضاع بدتره پارسال هم همین امیدو داشتن همه ولی

پس چطور با معدل ۱۸.۱۰. تراز ۸۳۰۰ گرفته یه نفر. ولی یه نفر دیگه با ۱۸.۱۵. تراز ۷هزار گرفته.  اولی منطقی هست و دومی غیر منطقی البته طبق معدلش. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ترازش خیلییی کمه نمیاره با ۸۵۰۰ ک. تعهدی هم لب مرزه براش . اونم تازه بستگی ب استانش داره ک..

من نظرم رو گفتم من باشم قطعا پزشکی رو میرم 

لب مرز باشه، خیلی از روزانه ها هم الان میرن مناطق محروم ولی آیا پزشکی با لیسانس قابل مقایسه اس

تازه تعهدش به ۷-۸ سال بعد میرسه که تا اون موقع هزار تا قانون و تبصره هست

نه عمو اصلا سخت نیس برادرشوهرم پرستار تعهدیه اصلا با پریتار معمولی فرقی نداره

مدت تعهدشون فرق میکنه ،پرستار میخواد استخدام شه کار کنه دیگه ولی دکتر میخواد تخصص بخونه و مطب شخصی بزنه یا کارای زیبایی انجام بده ولی نمیتونه

من نظرم رو گفتم من باشم قطعا پزشکی رو میرم لب مرز باشه، خیلی از روزانه ها هم الان میرن مناطق محروم و ...

میگم آزاد نمیاره اصلا. فقط تعهدی اونم فقط پزشکی.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

جدی؟! چه جالب زمان ما اینجوری نیود

اره. شهریه پرداز  حدود ۹هزار ترازش‌ حداقل. در حالی ک تعهدی با ۸۴۰۰ هم دیدم سیستان بلوچستان آوردن 

پس چطور با معدل ۱۸.۱۰. تراز ۸۳۰۰ گرفته یه نفر. ولی یه نفر دیگه با ۱۸.۱۵. تراز ۷هزار گرفته. اولی منط ...

به معدل نیست به ریز نمرات هست 

خصوصا امسال نمرات زبان ادبیات و زیست خیلی مهم بودن 

کسی ممکنه با عربی و فیزیک و ریاضی ۲۰ تراز دوم و آورده باشه که معدلش بالاست اما ترازش کم

چطور عزیزم میشه لطفا توضحی بدی

تعهدی بعد اتمام تعهد نمیتونی استخدام بشی

باید شهری ک میگن کار کنی 

حق خروج کشور نداری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

پس چطور با معدل ۱۸.۱۰. تراز ۸۳۰۰ گرفته یه نفر. ولی یه نفر دیگه با ۱۸.۱۵. تراز ۷هزار گرفته. اولی منط ...

تاثیر نمرات درسها هم مهمه

و همین طور فکر کنم سالی که نهایی دادن هرچه اونسال امتحنات سخ تر بوده باشه تراز بیشتر میشه

تازه هم معدل 11 هست هم دوازدهم که باز تاثیرشون فکر کنم متفاوته

چیزایی که تو نت خوندم گفتم ممکنه اشتباه گفته باشم

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین