2777
2789
آره بابا اصلا قابل مقایسه نیس

کلی کادر درمان داریم که استخدام نشدن ولی فرهنگیان از همون اول استخدامن و شرایط شغلی و سختی یک هزارم کادر درمان

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که تجربه دارم(نمیتونم بیشتر توضیح بدم چون به خاطر تاپیک جدیدم میترسم شناسایی شم) 

قطعا قطعا قطعا تعهدی

ولی اینا اصلا قابل مقایسه نیستن باهم. گفتار با پزشکی اخه؟

شرایط و اوضاع مملکتم در نظر بگیر که هوس پشت کنکور موندن رو نکنی

بنظرت فیزیو شهریه پرداز یا پردیس میارم؟ بینایی چی

فکر نکنم فیزیو تراز نهایت ۸۹۰۰ میخواد بینایی هم همینطور ظرفیت کم دارن و تعداد دانشگاه هایی که پذیرش دارن کم هست 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب با تراز کل۸۵۰۰ پردیس یا شهریه پرداز میارم؟

ن‌ . بینایی میاری و گفتار و کار درمانی.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

فکر نکنم فیزیو تراز نهایت ۸۹۰۰ میخواد بینایی هم همینطور ظرفیت کم دارن و تعداد دانشگاه هایی که پذیرش ...

خب امسال سخت تر بود تراز ها ممکنه پایین بیاد

کاربری دست من و دختر عموم  هر سوالی دارید بپرسید

فیزیو

کاردرمانی

شنوایی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من استان خراسانم تعهدی گفت میاری خراسان

میگم لب مرزی پارسال این تراز فکر کنم رتبه هشت هزار داده 

تعهد سخته😞

نه عمو اصلا سخت نیس برادرشوهرم پرستار تعهدیه اصلا با پریتار معمولی فرقی نداره

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

یا برو آزاد یا شهریه پرداز پزشکی یا دندان یا همین تعهدیتازه الان روزانه های عادی هم میرن مناطق محروم ...

ترازش خیلییی کمه نمیاره با ۸۵۰۰ ک. تعهدی هم لب مرزه براش . اونم تازه بستگی ب استانش داره ک..

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.