2777
2789

شما شماره یکیو تو گوشیتون سیو دارید 

و اون شخص هم متقابلا شماره شما رو سیو داره. 

منتها اون شخص دو تا سیم کارت داره و شما یه دونه سیم کارت. 

شما فقط شماره اون سیم کارتی اش رو دارید که وات نداره. 

پس قاعدتا نمی‌تونید اکانت وات ایشون رو ببینید. 

اون چی؟ اون میتونه اکانت وات شما رو ببینه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی که شما شماره اون شخص رو دارید و اون شماره در واتس‌اپ ثبت شده باشه، اون شخص می‌تونه اکانت واتس‌اپ شما رو ببینه، حتی اگر شماره‌ای که دارید واتس‌اپ نداشته باشه. واتس‌اپ به شماره‌های ذخیره شده در گوشی نگاه می‌کنه و به همین دلیل، اگه شما شماره‌ای از اون شخص که در واتس‌اپ ثبت شده رو ذخیره کرده باشید، اون فرد به راحتی می‌تونه اکانت شما رو مشاهده کنه.

به طور خلاصه، بله، اون شخص می‌تونه اکانت واتس‌اپ شما رو ببینه، حتی اگه شما شماره‌ی واتس‌اپ اون رو نداشته باشید.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

در صورتی که شما شماره اون شخص رو دارید و اون شماره در واتس‌اپ ثبت شده باشه، اون شخص می‌تونه اکانت وا ...

ممنون بخاطر پاراگراف آخر ک جمع بندی کرده بودی. چون خط های اول برام نامفهوم بود. ممنون عزیزم