2777
2789

اونا چیکار میکنن من تموم کوفت زهرمار همه چی میزنم بازم جوش و لک جوش دارم پیشونیم بعضی اوقات تیره میشه کلا صورتم بعضی اوقات رنگ پریدس تیرس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا داشتم امروز فکر میکردم که تو سن ۱۶/۱۷ چقد پوستم اطیف و شفاف بود مثل برگ گل 

الان داغونه البته مشکل پوستی پیدا کردم و کمی جای جوش و مشکلات هورمونی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بیین اول صبح ها که بلند میشی صورتتو بشور بعدش مرطوب کننده بزن اگه رفتی بیرون ضد افتاب بزن اومدی خونه بشور صورتتو اصلا به پوست دست نزن وقتی بیرونی موقه خوابم صورتتو بشور پماد زینک اکساید بزن فرداعم بیدار شدی صورتتو بشور