2777
2789

قبل از دکلره موهای خودم شبیه پروتیین تراپیا بود ولی الان خیلی بد شدن بعد موندم کوتاه کنم تا کمرم هستن یا پروتیین کنم اگر انجام دادید راضی هستید بهم بگید اگر ریزش گرفتید یا موهاتون کات شد بگید انجام‌ندم کوتاهی انجام بدم‌ممنون میشم عزیزای دلم❤️

لایکم کن اسی 

من موهام بعد دکلره خیلی داغون شده

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من ریزش داشتم نمیدونم ولی خیلی خوبه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن اسی من موهام بعد دکلره خیلی داغون شده

فدات شم هنوز نظراتشونو نگفتن اما تمام اینترنتو زیر رو کردم‌میگن مواد خوب باشه آسیبی نمیرسه بد باشه مورو میریزه میدونی به زبون ساده بخوام بهت بگم باید به موت بیفته اینطور فهمیدم ولی گفتم بازم‌تاپیک بزنم

اصلا انجام نده

پول تو‌ جوب ریختنه

من موهام به خاطر دکلره خشک شده بود و گره داشت

رفتیم پیش بهترین ارایشگر و با تضمین برام انجام داد

فقط یک ماه و نیم خوب بود بعد ریزش شروع شد به خاطر شامپو بدون سولفات و بعد کلا همش گره گره شد مثل اولش

وقتی بهش گفتم تو تضمین کردی پنج میلیون ازم‌گرفتی(سه سال پیش)

اصلا گردن نگرفت گفت حتما خودت مراقبت نکردی

در حالیکه خدا شاهده تمام کارهایی که گفت انجام داده بودم

اصلا انجام ندهپول تو‌ جوب ریختنهمن موهام به خاطر دکلره خشک شده بود و گره داشترفتیم پیش بهترین ارایشگ ...

پروتئین بهتره بنظرت یا کراتین؟آخه میگن کراتین شدید ریزش میاره الان شمام میگی با پروتئین ریزش گرفتی آدم میمونه چیکار کنه

یعنی کوتاهی انجام بدم‌انگار راهی جز کوتاهی ندارم💔

همش حقه آرایشگر هاست برای پول به جیب زدن

بی فایده ست

کوتاه کردن بهترین کاره

منم چون چند تا آرایشگر گفتن انجام بده م‌هات حیفه کوتاه بشه

چون تا پایین کمرم بود و با لایت زیاد

دلم نیومد کوتاه کنم 

گفتم این هم تضمین میکنه که کلا منکر شد و اصلا گردن نگرفت

پروتئین بهتره بنظرت یا کراتین؟آخه میگن کراتین شدید ریزش میاره الان شمام میگی با پروتئین ریزش گرفتی آ ...

کراتین که وحشتناک تره

مو داغون میکنه 

پروتیین هم بی فایده ست لختی خیلی کم که زود از بین میره و انگار نه انگار که انجام دادی

همش حقه آرایشگر هاست برای پول به جیب زدنبی فایده ستکوتاه کردن بهترین کارهمنم چون چند تا آرایشگر گفتن ...

آخه در نظر بگیرید شاید ۳ سال پیش موادشون بخوبی الان‌نبود چقدر دلم نمیخواد کوتاه کنم ولی انگار این آخرین راهمه کم گم ۳ سال دیگ‌موهام قد الانشون میشن اوففف😭

آخه در نظر بگیرید شاید ۳ سال پیش موادشون بخوبی الان‌نبود چقدر دلم نمیخواد کوتاه کنم ولی انگار این آخ ...

خب امتحان کن عزیزم

ریسک کن اگر اینقدر دوست داری

منم مثل شما بودم دلم نمیومد کوتاه کنم و ریسک کردم

الان هم حداقل مطمئنم که این راه امتحان کردم و جواب نداده

اگر کسی بگه وا حیف چرا پروتیین تراپی نکردی و منم دلم بسوزه که اگر انجام داده بود چی میشد

خب امتحان کن عزیزمریسک کن اگر اینقدر دوست داریمنم مثل شما بودم دلم نمیومد کوتاه کنم و ریسک کردمالان ...

خیلی باید احمق باشم راهی ک ی نفر پیش متخصصش انجام داده و موهاش تغییری نکرده انجام داده منم انجام بدم آخه یکم حیفم میاد کوتاه کنم ولی خب اگر بی نتیجه است همون هفته دیگ این لایتارو کوتاه میکنم ازشون متنفرم😭