2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 41 پست
حق رو باید گرفت. حقتو بگیر به هر حال تو بچه شونی وظیفشونه که تامینت کنن. ساکت بمونی هیچی نگی بهت هیچ ...

به قران چند روز گفتم انقدر سرم داد زدن سرم درد گرفت جای دوری نمیرم همین دختر خالم خانواده اش فقیره نسبتا بعد بهترین گوشی مانتو ۳ میلیونی ساعت ۵ تومنی بعد من که وضع مالیمون بد نیس خوبه هیچی از اینا نمیرسه؟همش برا عروس؟برا دختر حرامه

ببخشیدا ولی دختره باید عقده ای باشه به نظر من خز ترین چیز اینه که شوهر ادم تو مراسم عقد به ادم ایفو ...

تو عقد نه بعد عقد با شوهر میذن ی گوشی خوب گرون میخرن..

بعدشم من تا الان هیچ خرجی نداشتم خونه دوم هم که قراره بندازن به اسم داداشم من چه حقی دارم پس از این پدر مادر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عقد نه بعد عقد با شوهر میذن ی گوشی خوب گرون میخرن..بعدشم من تا الان هیچ خرجی نداشتم خونه دوم هم ک ...

عزیزم سکت نشین برو دنبال یه حرفه خوب قبل حتما رو زبانت کار کن برو سرکار بعدش از درمدت یه کلاس برو یه چیزی یادبگیری درامد کسب کنی 

من از بچگی همه چی برام فراهم بود ولی خب خودم خوشم نمیاد به خانواده تکیه کنم پس در کنار درس زبانم رو تخصصی قوی کردم و یه حرفه خوب هم  آموزش دیدم تو این دنیا هیچ کس تاآخرش تکیه گاه ما نخواهد بود برای خانم ها فقط علم و پول می مونه 

چندسالته؟

تو عقد نه بعد عقد با شوهر میذن ی گوشی خوب گرون میخرن..بعدشم من تا الان هیچ خرجی نداشتم خونه دوم هم ک ...

این  چه حرکت سمی آخه؟

چقدر دخترای الان پر توقع شدن چه فرقی داره تلفن مدل بالا یا پایین والا من برنامه نویس ام  خودم از ایفون  خوشم نمیاد😂

هر چی ترند میشه که خوب نیست 

به نظرم خرج عروسی هم زیادی به جای دعوت  فامیل های فوق العاده سمی آدم اون پول رو سرمایه می کنه😂

شابد هیچوقت جای من نبودی ببینی چی دارم میکشم من سنگی نمیندازم صبرم نمیکنم واسه ی گوشی چیه که واسش صب ...

گوشی قراره برای یه زن دیگه خرید بشه و یه زن دیگه که شما باشی بابتش ناراحته ، دوطرف زن هستین ، پس زن ستیزی بی معناست 

ببین برادرت داره تشکیل خانواده میده ، تو‌ این وضعیتی که ازدواج سخت شده ، والدینت دارن بهش کمک میکنن و‌ برادرت هم برعکس اینهمه جوون که حاضر نیستن برن زیربار مسولیت ازدواج ، داره تن به این مسولیت میده

پس بجای کمک بهش ، با اعتراض و دعوا این روزارو برای خانوادت سخت و‌تلخ نکن 

به قول خودت یه گوشی چیه اخه بخاطرش دعوا راه بندازی 

ولی هی تاکید کن بعد این خرجا نوبته منه که برام گوشی بخرید

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

اگه خونه قراره به اسم بزنن ، بگو دارید انگار ارث‌تقسیم میکنید ، پس سه دونگ این خونه رو هم به اسم من بزنید 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
به قران چند روز گفتم انقدر سرم داد زدن سرم درد گرفت جای دوری نمیرم همین دختر خالم خانواده اش فقیره ن ...

داد بزنن تو هم داد بزن. والااا کوتاه بیایی دیگه تمومه باید تا آخرش کوتاه بیایی. دیگه یه گوشی و مانتو لباس کوچیک ترین حقی هست که داری. داداشتت خودش می‌ره سر کار نمیتونه خرید های اولیه ازدواجش رو انجام بده پدر و مادرت دارن انجام میدن. اگه سر کار نمیری شما دیگه اونا باید بخرن برات. تا الانشم به نظرم زیادی کوتاه اومدی. تجربه ثابت کرده هر موقع آدم کم توقع باشه بقیه جای دستت درد نکنه پرو میشن و کوچیک ترین خواسته ای داشته باشی رو زیادی و نابه جا میدونن. 

داد بزنن تو هم داد بزن. والااا کوتاه بیایی دیگه تمومه باید تا آخرش کوتاه بیایی. دیگه یه گوشی و مانتو ...

اره بخدا الان فشارمو گرفتم بالا بود انقدر حرص خوردم از دست اینا 

ببین به قران وقتی مریض میشم دمتر بردنو برام خرج میبینن به زور میرم بعدشم غر میزنن انقدر پول دارو شد

گوشی قراره برای یه زن دیگه خرید بشه و یه زن دیگه که شما باشی بابتش ناراحته ، دوطرف زن هستین ، پس زن ...

زن ستیزی اینجاس که اون زن داداشمه پس براش خرج میکنن چپن قراره نوه از پسرش براش بیاره ولی من که دخترم نه؟

گوشی قراره برای یه زن دیگه خرید بشه و یه زن دیگه که شما باشی بابتش ناراحته ، دوطرف زن هستین ، پس زن ...

قبل اینا نوبت منه نه بعدش من چند ساله دخترشونم 

بعدشم من چند ساله معطل این خرجم بعدشم بدن برا دختر مردم حق منو؟خدا جای حق نشسته بعدشم بگن پول نداریم و.. به من چه برا دختر مردم دارن برا من نه 

خدا جای حق نشسته من اینهمه از وقتی به دنیا اومدم دارن اذیتم میکنن تا الان حق منو کس دیگه بخوره خدا گریبان گیرش میکنه

اره بخدا الان فشارمو گرفتم بالا بود انقدر حرص خوردم از دست اینا ببین به قران وقتی مریض میشم دمتر برد ...

بزار غر بزنن اهمیت نده وظیفشونه. بسر و دختر فرق ندارن هر دو بچه شونه برای یکی خرج میکنن برای اون یکی هم باید خرج کنن. نباید فرق بزارن.