2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 41 پست
ای باباااا تو ازدواج داداشت عقب میندازی بخاطر گوشی

نه به خاطر گوشی به خاطر تموم کمبودا عزیزم 

ببین من هیچی ندارم حتی ی گوشی داداشم حقوقش کمه میگن باید خودمون برا عروس گوشی و لباس و.. بخریم 

برا من که دخترشونم هیچی نمیخرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب. بگو داداشت بگیره برای زنش اگه نمی تونه بخره پس خرج زندگی هم نمی تونه بده. اول خودت بگیر بعد ...

همینو میگم میگن تو حسودی اخه چه حسودی الان گوشی من تو شارژ فقط کار میکنه در بیاری بعد ۱۰ یا ۲۰ دقیقه خاموش میشه دوربین افتضاح 

بعد بیان برا دختر مردم داداشم نه ها پدرم اینا رو بخره بعد من مثل همیشه بدبخت

اگه قانون ازدواج تو فرهنگتون خرید گوشی هست کاری نمیشه کرد ، سنگ ننداز

پس من بزارم مثل همیشه همه فامیل به ریشم بخندن؟

همبن ۱ ماه پیش سر و لباسمو کوبوندن سرم که لباس تکراری میپوشم ۲ ساله گوشی خرابمو دختر خالم میکوبه سرم

همینو میگم میگن تو حسودی اخه چه حسودی الان گوشی من تو شارژ فقط کار میکنه در بیاری بعد ۱۰ یا ۲۰ دقیقه ...

بگو آره حسودم همینه که هست. اول واسه من میگیرین بعد برای یکی دیگه. داداشت هم اول وضع مالیشو درست کنه بعد زن بگیره. این طوری پیش بره تا آخر پدر و مادرت باید ساپورت مالی کنن اونا رو. 

پس من بزارم مثل همیشه همه فامیل به ریشم بخندن؟همبن ۱ ماه پیش سر و لباسمو کوبوندن سرم که لباس تکراری ...

فامیل همیشه یه چیزی برای خندیدن دارن

اهمیت نده

شما تو ازدواجشون سنگ ننداز ، کنار بیا

ان شاالله خدا بخاطر صبوریت بهت یه گوشی خوب میده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

اگر خواستگار خوب داری ازدواج کن احتمالا بخاطر جهیزیه رد میکنن خواستگار هات رو

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بگو آره حسودم همینه که هست. اول واسه من میگیرین بعد برای یکی دیگه. داداشت هم اول وضع مالیشو درست کنه ...

مشکلی ندارن با ساپورت مالی داداشم ولی برا خرج کردن من چرا 

فامیل همیشه یه چیزی برای خندیدن دارناهمیت ندهشما تو ازدواجشون سنگ ننداز ، کنار بیاان شاالله خدا بخاط ...

شابد هیچوقت جای من نبودی ببینی چی دارم میکشم من سنگی نمیندازم صبرم نمیکنم واسه ی گوشی چیه که واسش صبر کنم گاهی حس میکنم واقعا زنا زن ستیزن

مشکلی ندارن با ساپورت مالی داداشم ولی برا خرج کردن من چرا

حق رو باید گرفت. حقتو بگیر به هر حال تو بچه شونی وظیفشونه که تامینت کنن. ساکت بمونی هیچی نگی بهت هیچی نمیدن. هر روز بگو تا خسته بشن بدن بهت. 

ببخشیدا ولی دختره  باید عقده ای باشه به نظر من خز ترین چیز اینه که شوهر ادم تو مراسم عقد به ادم ایفون  بده دختر چشم و دل سیر دنبال این چرت و پرتا نیست تو هم برو سرکار خانواده هر چقدرم پولدار باشن  باید از یه سنی رو پای خودمون وایسیم