2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بگین حق با کیه

158 بازدید | 41 پست

میخوان برا داداشم ۱ یا ۲ ماه دیگه زن بگیرن و کسی هم زیر نظر دارن داداشم ی حقوق پایه داره که چون ماشین نداره همشو جمع میکنه براش بعد برا این زنی که قراره بگیره باید پدرم ی گوشی ایفون و ی انشگتر بگیره حداقل برای عقد خب من میگم بندازین عقب تا منم ی گوشی بگیرم به قران مجید ببین چند سالمه تا حالا واسم گوشی نگرفتن ی گوشی کهنه تو خونه دادن که ۲۰ دقیقه ی بار خاموش میشه مانتو هم سالی ی بار اونم زیر ۱ میلیون هیچچ خرجی ندارم سالی ی بارم ارایشگاه نمیرم من بعد گفتم اول برا من گوشی بگیرید بعد برید زن بگیرید چون خرجش گردن شماس بعد سرم کلی داد زدن که تو حسودی از الان نمیکشی کلی بد و بیراه دیگع 

اینم بگم مادرم بدترینننن کارو در حقم کرد 

چیکار کنم به نظرتون؟

تا ی چیزی میگم یا میگن حسودی یا میگن سرمونو درد اوردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

بخدا خسته شدم هیچکار نمیکنن برا من بعدم مادرم زندگیمو به جهنم کشیده همش دنبال راهم از این خونه نجات پیدا کنم خواستگارم هر چی دارم رد میکنن همین ۴ روز پیش داشتم باز رد کردن

پدرتون قراره زن بگیره یا برادرتون؟ گوشی آیفون زن داداش آینده شما رو باید برادرتون بگیره.

حق ندارن برای شما کم بذارن و برای دخترمردم خرج کنن.

فردا همین عروس بیاد خونتون از جاش بلند نشه چای بریزه یا توی شستن ظرفها کمک کنه پشیمون میشن.