2777
2789

تولدش ۲۶ مهر هست

دوران دوستی همیشه تو کافه تولد میگرفتیم

دو سال پیش که اولین سالی بود که خونه ی خودمون بودیم برای تولدش رفتیم سفر

هزینه ی تور با من بود ولی باقی با همسرم و هدیه هم یه کفش براش گرفتم صرفا که یه یادگاری بمونه

پارسال تولدش پیش خانوادش بودیم ( ایران نیستن ) براش یه دستبند گرفتم و شام رو مهمان خانوادش بودیم

امسال هم یه مقدار قابل توجهی پس انداز دارم ولی همسرم به حاطر کارش کل پولشو داده رفته

حالا به نظرتون یه سفر دیگه بریم به عنوان کادو ؟

یا یه کادو کوچیکتر بگیرم و بقیه ی پول رو بدم بهش ؟

هیچ ایده ای برای امسال ندارم واقعا

ولی خب تولدا برای ما خیری مهم هست و باقی مناسبتا روز مرد و ولنتاین و … رو اونقدر اهمیت نمیدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی هزینه ها رو تو قالب کارت هدیه و جشن کوچیک دونفره بهش بدید به نظرم چون گفتید دستش خالیه

خودمم خیلی به این مورد فکر میکنم

ولی همش میترسم نکنه ناراحت شه

چون به شدت غرور داره در این مسائل

حتی از پدرش هم کمک نمیگیره

فکر نکنم مردی که پول تو دستش نباشه از سفر لذت ببرهحالا بازم سعی کن غیر مستقیم نظرش و در مورد سفر بفه ...

الان چون چند تا دستگاه خریده دستش خالی هست

البته در حد خرج روزمره داره

ولی خب نمیدونم

واقعا گیجم

دستش خالیه تور هزینه زیادی دارهکنسرت مورد علاقش برین و ی کادو بخرین و پول بدین واسه کمک

اگه بریم سفر کل هزینه رو خودم میدم عزیزم

کنسرتای مورد علاقشم تو ایران برگزار نمیشن 🤧🤧

ولی خب بازم نمیدونم

اگه در غالب کمک بخوام بهش پول بدم میترسم غرورش بشکنه

با احترام کامل به شما ، هیچ وقت این علاقه وسواسی به تولد برام قابل درک نبوده

کلا برای من و همسرم تولد خیلی مناسبت مهمی هست

هیچوقت ولنتاین و اینارو جشن نگرفتیم

ولی تولد رو خیلی همیشه با اب و تاب برگزار کردیم

اگه بریم سفر کل هزینه رو خودم میدم عزیزمکنسرتای مورد علاقشم تو ایران برگزار نمیشن 🤧🤧ولی خب بازم نم ...

میدونم شما میدین میگم اگ واقعا خسته اس و واقعا بخاطر شرایط ب سفر نیازه تور بهتره

وگرنه میتونی بگی امیال ایده تولد بنظرم نرسید و دوست دارم بجاش پول بدم هر کاری خواستی انجام بده

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

خودمم خیلی به این مورد فکر میکنمولی همش میترسم نکنه ناراحت شهچون به شدت غرور داره در این مسائلحتی از ...

نه ناراحت چرا بگید نمیدونستم چی دوست داری امسال و ترجیحم اینطور بود همیشه که نباید یکنواخت باشه تولدا

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

نه ناراحت چرا بگید نمیدونستم چی دوست داری امسال و ترجیحم اینطور بود همیشه که نباید یکنواخت باشه تولد ...

درسته ولی مبلغی که برای سفر کنار گذاشتم خیلی بیشتر از کادوی تولده نفس جان

میترسم به اقا بر بخوره

ماشالا اقایون ظرفیتشون خیلی پایینه