2777
2789

منظورم اینه شخصی تو خانواده خودتون با اعصاب روانتون بازی کنه . . منظورم اینجا با شخص خواهره 

خوش به حال اونایی که خواهر انسانی دارم ازش راضی ان خدا واسشون نگه داره ولی من باید حسرت داشتن اینجور خواهرا رو داشته باشم . 

اونایی که مثل منن لطفاً راهنمایی کنید چ شکلی با این موضوع رفتار کنم . من 24 سالمه دانشجوام خواهرم 32 .

من مجردم اون متاهل و یه بچه داره 

من اگه دلم پر باشه بخوام از حرف هم بترکم نمیتونم برای خواهرم حرف بزنم . اون خوب هست ولی اخلاق بد خواهر من اینه خبر چینه .همین اخلاقش منو از خودش دل ازرده کرده . پسری یا  خواستگاری . یا دوس پسری چیزی میشه ک براش تعریف میکنم اون همه این حرفا رو کت  بسته میره تحویل شوهرش میده ک من حرف کیو زدم چی گفتم یعنی  کل تمام شجره نامه اون پسر رو می‌ره ب شوهرش میگه 

اونم داماده خب سو استفاده می‌کنه بعد اونم بدتر از این میاد یک داستان من درآوردی راجب پسره میگه . ک ذهنیت منو نسبت ب اون پسر خدشه دار کنه و منو از فلان پسر دور کنه خواهر من ی جوره دامادم دو برابر خواهرم 

اما باز برمیگرده به خواهرم چون اون همه خبرها و اتو ها رو ب شوهرش میده . 

میگید چی کنم چ شکلی با این قضیه رفتار کنم خودتونو بزارید جای من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانی که چرا سِر نهان با تو نگویم؟ / طوطی صفتی طاقت اسرار نداری!!

مولانا.

بیشتر از اون مشکل خود شمایی که توبه نمی‌کنید ازین اعتماد!! روزمره باهاش صحبت کنید و حرف هاتون رو دسته‌بندی کنید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خب رازتو نگو بهش وقتی میبینی اینجوریه

ی وقتایی حرص که میخورم بابتش  با خودم میگم  چرا خواهرای مردم عقل دارن جیک و پوک همو میدونن هوای همو دارن 

فلانی خیلی معذرت می‌خوام میره .می.ده خواهرش هواشو داره اونوقت خواهر ما یدونه حرف پسر فلانی رو می‌شنوه . شرف مرف منو داره می‌بره . آخه چی خبره 

بخدا به موقع هایی اعصابم از دست این کاراش خورد میشه بهش میگم هر موقع من ازدواج کردم دیگه حرف مشخصات شوهرمو نبر واسه شوهرت خبر . اینا کمه بیا منو بپا ک من چ موقعی با شوهرم ...ر..ا .بطه دارم اونو بعد برو به شوهرت توضیح بده چی شد چی نشد .

دانی که چرا سِر نهان با تو نگویم؟ / طوطی صفتی طاقت اسرار نداری!!مولانا.بیشتر از اون مشکل خود شمایی ک ...

گفتم خواهرمه اعتماد کردم مث هر آدم عادی ک ب خواهرش اعتماد داره اما اون از اعتماد من سو استفاده می‌کنه . اما من اونو امین خودم میدونستم

و شما درست هم میگی من نباید دیگه اعتماد کنم و مث قبل رفتار نکنم . تیکه آخر حرفتون یعنی چی حرفا رو دسته بندی کنم 

رازی که خودت نمیتونی نگه داریتوقع داری خاهرت نگه داره؟

بهت چیزی نمیگم چون درک شاید نداشته باشی 

اگه این حرفت الان راجب دوست رفیق آشنا این چیزا بود حرفتو قبول می‌کردم . . . . اینکه آدم دلش بخواد با ی نفر حرف بزنه چرا از اعضای خانواده خوده آدم نباشه 

من اونو امین خودم دونستم اما اون اشتباه رفتار می‌کنه . حالا من شدم مقصر . . . .شما ک راز راز می‌کنی من به غریبه نگفتم . ب خواهرم گفتم دیدم از غریبه بدتره . و ناراحتیم هم بخاطر اینه که چرا کلمه خواهر باید این شکلی تعبیر بشه چرا با کارشون باعث میشن دیدگاه آدم تغییر کنه 

والا من خواهرم رازداره..ولی بهش این چیزها رو نمیگم..چون نه متخصص رابطه‌اسنه میتونه کمکی کنه..چرا بای ...

خدایی نمیگی ؟ 

من زیادی مث اینکه صاف و صادقم ک اونو امین خودم دونستم 

پس واسه کی حرف میزنی یک راهنمایی چیزی . دیگه خلاصه حرف شخصی داری واسه گفتن . خب همینو ب کی میگی یعنی مامانت ؟ 

بهت چیزی نمیگم چون درک شاید نداشته باشی اگه این حرفت الان راجب دوست رفیق آشنا این چیزا بود حرفتو قبو ...

اتفاقا من کاملا متوجه منطورتون سدم

ببین اشتباه یبار انجام میشه یعنی بار اولی که پیشش درددل کردی دومی میشه انتخاب

با چت جی بی تی یا همین تو نی نی سایت دردل کنی بهتره از خاهرت 

ازش توقع رازداری نداشته باشی رابطتون بهتر میشه

عزیزم خب نگو اینجوری شخصیت شمارو هم زیر سوال میبره فردا پس فردا با یکی ازدواج کردی تا تقی ب توقی خورد شاید ی چیزای گفت بخصوص در مورد دوست پسر وقتی میبینی یبار دوبار ب شوهرش میگه لطفا دیگه نگو زشته هیچی براش تعریف نکن 

ابرو خودت میره 

من حرصم گرفت 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
گفتم خواهرمه اعتماد کردم مث هر آدم عادی ک ب خواهرش اعتماد داره اما اون از اعتماد من سو استفاده می‌کن ...

یعنی قرار نیست باهاش کامل قطع ارتباط کنید و نشون بدید تغییری در رفتارتون داره شکل میگیره!! کافیه فقط اون مباحث خاص رو تعریف نکنید و یه موقع پرسید بگید خبری نیست ...

ازین طوطیا منم دارم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خدایی نمیگی ؟ من زیادی مث اینکه صاف و صادقم ک اونو امین خودم دونستم پس واسه کی حرف میزنی یک راهنمایی ...

مامانم خیلیییی راز دار نیست..

یعنی الان چرا..

ولی قبلا زیاد پیش میومد که رازدار نبود و نمیتونم بهش اعتماد کنم..

اما خواهرم از اول رازدار بود و هنوزم..

برای بحث رابطه و آشنایی، من فقط به مامانم میگم که یا فلانی هست، مشخصات عمومی‌اش اینه، داریم با هم آشنا میشیم...

و تماااااااام..

طبیعتا مادره و خیلی سوالا ممکنه بپرسه، ولی من جزئیات رو به هیچ عنوان نمیگم..

صرفا با مشاورم در میون میذارم..

و تا الان چون مواردی که بوده، مناسب نبوده و کات کردم..

اگر مامانم پرسیده فقط گفتم تموم شده و از نظر خودم و مشاورم آدم به درد بخوری نبوده..

همین..

یعنی چیزهایی رو میگم، که اگر کسی فهمید، مشکلی باهاش نداشته باشم!

تو هم چیزهایی که دوست نداری بقیه بفهمن، کلا نگو..

استثنا هم قائل نشو که این خواهرمه، مادرمه..

نگو کلا..

یه مشاور خوب که باهاش اوکی باشی، پیدا کن..

به همون بگو و راحت..

ماکارون هستم:)

مامانم خیلیییی راز دار نیست..یعنی الان چرا..ولی قبلا زیاد پیش میومد که رازدار نبود و نمیتونم بهش اعت ...

چ جالب 

چجور مشاوری مثلا ؟ تو چه زمینه ایی 

اینی مشاور شماس آدرسی و شماره تلفنش رو لطف میکنید