2777
2789

یه مریض بدحال دارریم توروخدا براش یه حمد بخونین و صلوات بفرستین دکترا قطع امید کردن ضریب هوشیش 3 هستش یه دختر معصوم داره که به جز مادرش هیچکسیو نداره بی کس و بی پناه میشه توروامام حسین  دعا کنین براش😭😭😭😭😭😭😭🥲🥲🥲🥲یا امام حسین ما منتظر یه معجزه ایم خدایا خودت کمکش کن صدای خانوادشو بشنو به حق امام حسین 😭😭😭😭😭😭

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

الهم صل علی محمد و آل محمدد 

انشاالله خدااشفاش بده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسش حمد خوندم .یه تسبیح بگیر دستت تا میتونی صلوات بفرست به قول علامه طباطبایی در مشکلات سیل صلوات راه بندازید که صلوات مشکلات و با خودش میبره

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
واسش حمد خوندم .یه تسبیح بگیر دستت تا میتونی صلوات بفرست به قول علامه طباطبایی در مشکلات سیل صلوات ر ...

داریم یاسین میخونیم براش یاخدا برگرده به زندگی دکترا قطع امید کردن😭😭😭😭

حمد و صلوات خوندم دعا کردم براش ایشالا حالش خوب شه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسی ذکر یونسیه بگید براش میگن حاجت های حتی محال رو میده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسی ذکر یونسیه بگید براش میگن حاجت های حتی محال رو میده

ممنونم چشم همین الان گذاشتم با مامانم داریم گوشش میدیم😭😭😭