خیلی عصبی میشم و خسته دست خودم نیست بچه ها نفرین میکنم بعد پشیمون میشم واقعا دیونه کنندس چیکار کنم آخه میدونم خیلی بده 💔
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با خودت بگو مگه من از این پیرزنای بی سوادی هستم گه الکی مردمو نفرین میکنن؟👺💔
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاودان تویییی(((:
با خودت بگو مگه من از این پیرزنای بی سوادی هستم گه الهی مردمو نفرین میکنن؟👺💔
خودمم بدم میومده حالا نمیدونم چیکار کنم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عادته میتونی ترکش بکنی آروم آروم .... نفرین بیشتر خود آدم رو اذیت میکنه
ترسم از اینه ب بچه ها برسه خیلی شیطونن