2777
2789
عنوان

آکادمی لونا

235 بازدید | 5 پست

بچه ها آکادمی لونا از بهترین آکادمی ها هستن من خودم ۱ هفته ای به درآمد رسیدم استادمون انقدر وقتش و اعتبار و کارش براش مهمه که خودشو الکی درگیر کلاهبرداری نمیکنه اما یکسری ها هستند که انقدر وقتشونو بی ارزش میدونند که میان تهمت میزنن چرا؟چون خودشون اراده نکردند فقط خودشون رو با تهمت میتونن تخلیه کنن آیا با این کارشون به جایی میرسن؟نه

من خودم جزو۱۰نفر اولی بودم ک عضو تیم شدم والان ماشالله تااین لحظه تیممون سه هزاروخورده ای نفره وکاااملا راضی اکادمی✨بین این۳هزار نفر فقط من یک نفر دوتا هایلایت اعتماد دارم وبقیه تیممون قطعا خفن ترهم هست🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

من خودم یک ماه پیش داخل اکادمی ثبت نام کردم

یه عالمه ویسای چرت و پرت طولانی فرستاده میگه گوش کن. بعد که گوش کردم یه کانال دیگه فرستاده میگه اینارم گوش کن. حالا تو ویساش چی میگه؟ کلی خودستایی و من خوبم من خوبم. که به هیچ دردی نمیخورن اخرم پیام میدن میگن اخراجی 

خلاصه کلاهبردی و تا وقتی بخواد بهتون پروژه بده که فک نکنم بده دهنتونو سرویس میکنه.